Pentagon verplichten om rapport over UFO’s uit te brengen; Yasser Arafat in baan om de aarde?

Plaatje hierboven: UFO-schrijver Roger Glassel bevestigde in mei niet-geïdentificeerde luchtverschijnselen en vreemde figuren op land. Sommigen menen zelfs onder de opgedoken aliens de figuur van terroristenleider wijlen Yasser Arafat te hebben herkend. Maar die gelijkenis is louter toeval ….

Het Pentagon zou een openbaar rapport over UFO’s moeten uitbrengen, betoogt de inlichtingencommissie van de Amerikaanse Senaat. Naast het eisen van een openbaar rapport, is de commissie van plan nieuwe regels op te leggen over hoe het Ministerie van Defensie (DOD) informatie over UFO’s deelt.

Niet-geïdentificeerde vliegende objecten – een term die verwijst naar objecten die letterlijk niet-geïdentificeerd zijn, niet noodzakelijkerwijs vermoedelijk buitenaards ruimtevaartuig – hebben de afgelopen jaren verschillende keren het nieuws gehaald.

The New York Times heeft gerapporteerd over de inspanningen van het Pentagon om UFO’s te volgen en te bestuderen. En de DOD heeft de authenticiteit bevestigd van video’s van Amerikaanse militaire vliegtuigen met vliegende objecten van onbekende aard en oorsprong.

Nu wil de commissie van de Senaat de tracking-inspanning van het Pentagon regelen, volgens de Intelligence Authorization Act van de commissie voor het fiscale jaar 2021. De regel zal deel uitmaken van het wetsvoorstel voor de toelating van inlichtingen in 2021, dat het Congres nog moet aannemen.

“Het Comité steunt de inspanningen van de Unidentified Aerial Phenomenon Task Force bij het Office of Naval Intelligence [ONI] om het verzamelen en rapporteren van ongeïdentificeerd luchtfenomeen, alle banden die ze hebben met buitenlandse vijandige regeringen en de bedreiging die zij vormen voor Amerikaanse militaire middelen en installaties te standaardiseren”, stelt het rapport.

Volgens het rapport van de commissie ‘is er echter geen uniform, alomvattend proces’ voor het verzamelen van informatie over niet-geïdentificeerde luchtfenomenen, ‘ondanks de potentiële bedreiging’. Deze aankondiging, merkte Agence France-Presse op, lijkt de eerste bevestiging te zijn dat de ONI deze objecten nog steeds op een systematische manier volgt.

Federale ambtenaren zeiden eerder dat een programma in deze zin bestond, maar eindigde in 2012. UFO-schrijver Roger Glassel bevestigde in mei, op basis van een e-mailuitwisseling met een vertegenwoordiger van de marine, het bestaan ​​van een ‘interagententeam’ onder leiding van de Amerikaanse marine en gericht over ‘niet-geïdentificeerde luchtverschijnselen’.

De commissie heeft de directeur van National Intelligence en andere hoofden van instanties opgedragen om binnen 180 dagen een rapport in te dienen met een aantal details over het onderzoek van ONI. Het rapport moet details bevatten over wat de federale overheid weet over ‘inbraken’ in het beperkte Amerikaanse luchtruim en andere niet-geïdentificeerde vliegende objecten, evenals een plan om het verzamelen en delen van inlichtingen over het onderwerp te versterken.


Bronnen:

♦ naar een artikelSenate Intel Committee votes to require Pentagon to release report on UFOs” van 25 mei 2020 op de site van Arutz Sheva

♦ naar een artikel van Rafi Letzter “Pentagon should release UFO report, Senate intelligence committee argues” van 25 juni 2020 op de site van Live Science

♦ naar een artikelAbbas says he knows who killed Arafat; Marking 12th anniversary of his predecessor’s death, PA president claims world will be ‘amazed’ by revelation” van 10 november 2016 op de site van The Times of Israel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.