In video dreigt Hezbollah Israëlische strategische doelwitten te vernietigen

Een nieuwe video die door Hezbollah is uitgebracht, heeft verschillende belangrijke Israëlische sites bedreigd met de mededeling dat de Libanese terreurgroep ‘niet alleen Tel Aviv kan bombarderen, maar ook andere precieze doelen’.

De clip bedreigt Israëlische strategische sites in zowel het Arabisch als het Hebreeuws. De doelen zijn onder meer Israel Aerospace Industries nabij Ben Gurion Airport en Yehud, Israel Military Industries in Ramat Hasharon, IDF Beit Elazari-basis, IAF Ma’alul-basis en Rafael bij Sakhnin.

“Vandaag zijn we niet alleen in staat om Tel Aviv als stad te bombarderen, als Allah het wil, we zijn in staat om zeer specifieke doelen te bombarderen in Tel Aviv en ook overal in de staat Israël”, zegt Hassan Nasrallah, de terreurgroepleider die zich sinds 2006 ergens op een onbekende plek verstopt uit schrik voor een Israëlische liquidatie.

Vorige maand publiceerde Hezbollah een trainingsvideo waarin de moslimterroristen brandoefeningen uitvoeren en gevechten oefenen, met doelen beschilderd met een Davidster.

Hezbollah is van plan het Israëlische grondgebied binnen te vallen, voornamelijk via tunnels onder het grenshek, en terreuraanslagen uit te voeren langs het noorden van Galilea. Video’s van hun training worden gedeeld door andere islamitische terreurgroepen en islamitische landen die zijn afgestemd op de terreurgroep, voornamelijk Iran en zijn proxies (Hamas, PIJ enz.).

Video: What is Hezbollah?


Bronnen:

♦ naar een artikelHezbollah releases video threatening high-profile Israeli sites” van 20 juni 2020 op de site van Behind The News (BTN)

Een gedachte over “In video dreigt Hezbollah Israëlische strategische doelwitten te vernietigen

  1. Libanon de kapot geschoten & failliete natie aan de vooravond van de ondergang door nog stééds van Israel en niet Hezbollah hun hoofdprobleem te maken en het Corona virus hierdoor vrij spel te geven.

    In samenwerking met Israel hadden ze uit het slop kunnen geraken door deze Hezbollah parasiet uit te roeien.

    Maar ja, EQ & IQ zijn de bekende spelers die niet aan samenwerking doen in de Arabische/Moslim wereld.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.