In Europa leidt ‘vrijheid van Islam’ naar nog meer Joden- en Israëlhaat

Plaatje hierboven: Nederlands politicus Geert Wilders werd op 16 oktober 2009 in Londen opgewacht door een groepje radicale islamisten. Kritiek uiten op een demonstratie van moslims zoals deze, wordt door het OIC veroordeeld als een uiting van islamofobie

In Europa betekent ‘vrijheid van godsdienst’ tegenwoordig gewoon de vrijheid van de islam. Europese regeringen verbieden inmenging in moskeeaangelegenheden.

Omgekeerd hebben moslimgemeenschappen in Europa antisemitische teksten geproduceerd en hebben ze straffeloos geweld gepleegd tegen joden in heel Europa, of het nu in Brussel, Kopenhagen, Londen, Lyon, Malmö, Parijs of Toulouse is.

Europa wacht op de modernisering van de islam, maar de Europese politieke elites zouden bijvoorbeeld niet de 18e-eeuwse verlichtingsaanvallen durven toe te passen die op het christendom op de islam waren gericht.

In het Europa van vandaag is het belachelijk dat Voltaire het christendom (en het jodendom) behandelde, niet tegen de islam wordt gebruikt. Het belachelijk maken van de islam wordt beschouwd als racistisch en xenofoob.

Caldwell schrijft:

De redelijkheid van het christendom werd door de eeuwen heen aangevallen en wordt nog steeds met volslagen meedogenloosheid aangevallen. Er is nog geen sociaal aanvaardbare manier om de redelijkheid van de islam op welke manier dan ook aan te vallen. In feite krijgt de islam in toenemende mate wettelijke bescherming tegen kritiek.

Om de omvang van de Europese degeneratie te begrijpen, overweeg de aanklacht in 2009 van Geert Wilders, een Nederlands parlementslid en leider van de Vrijheidspartij. Hij werd beschuldigd van het aanzetten tot geweld bij het vertonen van de film Fitna, waarin hij de koran een fascistisch boek noemde en het vergeleek met Hitlers Mein Kampf. De politiek correcte Nederlandse regering probeerde haar kijkers te verhinderen, een duidelijk teken van verstikkende vrijheid van meningsuiting voor Nederlanders.

In een interview met Fox News (januari 2008) noemde Gilders de islamitische cultuur ‘achterlijk’. Hij maakte echter een onderscheid tussen islam en moslims. Hij zei: ‘We moeten ophouden tolerant te zijn tegenover mensen die onverdraagzaam zijn tegenover ons.’

Enoch Powell, het Britse conservatieve parlementslid, waarschuwde al in 1968 voor de gevolgen van ongebreidelde niet-Europese immigratie. Tijdens een Rotary Club in Londen zei hij:

Het stedelijke deel van hele steden in Yorkshire, de Midlands en de Home Counties zou overwegend Afro-Aziatisch zijn. Er zouden verschillende Washingtons (verwijzend naar Amerikaanse zwarte getto’s) in Engeland zijn. Vanuit die gebieden zou de inheemse bevolking, de bevolking van Engeland, die zich liefdevol voorstelt dat dit hun land is, en dit hun geboortestad, zijn verdreven. De Engelsen als natie hebben hun eigen bijzondere fouten. Een daarvan is die vreemde passiviteit tegenover gevaar of onduidelijkheid of provocatie.

Import van Jodenhaat & Israëlhaat
Misschien wel het beste voorbeeld van de Europese ‘doodswens’ is het besluit van de Duitse bondskanselier Angela Merkel uit 2015 om meer dan een miljoen migranten uit Syrië, Irak, Afghanistan en Afrika uit te nodigen en te verwelkomen.

Alle aankomende migranten waren afkomstig uit niet-democratische landen. De overgrote meerderheid van hen kwam uit moslimsamenlevingen, waar westerse concepten van diversiteit, mensenrechten, de rechtsstaat en tolerantie niet bestaan.

Velen van hen zijn bovendien met aangeleerde vooroordelen en haat joden. Ironisch genoeg zal Merkels poging tot verzoening voor nazi-misdaden tegen joden waarschijnlijk leiden tot meer antisemitisme en geweld tegen joden en anderen.

Het lijkt erop dat de enige verontwaardiging die de Europese elites en hun volgelingen duidelijk uiten, gericht is tegen de Joodse staat en Amerika. Ze hebben er een hekel aan herinnerd te worden aan hun rol in de Holocaust die werd voorafgegaan door eeuwenlang antisemitisme.

Israël herinnert hen aan hun ongelijkheid. Bovendien fronst de Europese elite het trotse Israëlische nationalisme. Ze verbergen hun latente antisemitisme door Israël te veroordelen wegens vermeende ‘mishandeling van Palestijnen’, en hierin vinden ze hun morele toevlucht.

Evenzo haten ze de Trump-regering vanwege haar trots op Amerika en Amerikaans uitzonderlijkheid. Uiteindelijk zou de dood van Europa heel goed G-d’s straf voor de Holocaust kunnen zijn.


Bronnen:

♦ naar een artikel van Joseph Puder “The Death of Europe; When a death-wish gets what it wants” van 19 juni 2020 op de site van Frontpage Magazine

2 gedachtes over “In Europa leidt ‘vrijheid van Islam’ naar nog meer Joden- en Israëlhaat

  1. Iedere huidige zegening kan de vloek van morgen zijn……en omgekeerd.

    I.p.v. je kwaad maken, kan je beter vol medelijden naar de volgende generaties kijken die met de huidige beslissingen moeten leven.

    Laten ze Europa lekker volgooien met Islam, de Joden zullen uiteindelijk de boel de boel laten en naar Israel trekken.

    En die die blijven moeten niet zeuren. Ze zijn genoeg gewaarschuwd!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.