Palestijnse moeder trots dat haar zoon zijn leven heeft geofferd ‘voor het thuisland’

Plaatje hierboven: Kindermisbruik in de arabische gebieden in Israël, Gaza en Judea & Samaria wordt al jaren aangemoedigd door het Palestijnse leiderschap en getolereerd door het Westen [beeldbron: Stop Palestinian Lies]

Dat de leiders van de Palestijnse Autoriteit (PA) hun onderdanen aanmoedigen hun kinderen deel te laten nemen aan rellen, gevechten en terreur, is inmiddels wel bekend.

Wanneer de kinderen worden gedood, presenteren de leiders van de PA hen als heldhaftige martelaren, die een fantastische “prestatie” hebben verricht. Een bijzonder schokkende reactie van een moeder van zo’n, “kind martelaar”, werd onlangs gepost door de ‘Fatah-beweging van ‘president’ Abbas.

Op 13 mei 2020, toen de Israëlische troepen in een stad waren onder Palestijns bestuur om een ​​vermoedelijke terrorist te arresteren, voegde een Palestijnse tiener zich bij de relschoppers en stenengooiers waarbij hij werd gedood.

De moeder werd gebeld door PA-voorzitter Abbas en door de manier waarop ze met hem sprak over de dood van haar zoon, zou je haast denken dat ze de loterij had gewonnen:

Volledige tekst op de officiële Facebookpagina van Fatah, 17 mei 2020:

Mijn zoon is een offer omwille van het thuisland. Een offer ter wille van het hele volk … Ik ben trots, trots op het hele volk – ik ben er trots op, en op de zonen van Palestina, de jongeren van Palestina … Ik ben bereid om zelfs meer op te offeren. Ik ben bereid meer martelaren te geven voor het thuisland … Het is geen verspilling. Het bloed van mijn zoon is geen verspilling voor het thuisland.

Zowel Abbas als de Fatah-functionaris die bij de moeder zat, spraken hun steun uit voor de lof van de moeder voor het martelaarschap van haar zoon voor Allah. Abbas herhaalde dat alle kinderen voor Allah zijn: “Hij is onze zoon … Onze kinderen – ze zijn allemaal omwille van Allah.” Toen de moeder zei: ‘Ik ben bereid meer martelaren te geven’, voegde Fatah’s secretaris van de zuidelijke Hebron-afdeling, Iyad Rayyan, toe: ‘Moge Allah je meer geven.’

De uitspraken van deze moeder zijn een duidelijk voorbeeld van hoe de verheerlijking door de Palestijnse Autoriteit van terroristische geweld en de martelaarsdood zich vertaalt in tieners die zichzelf in gevaar brengen en ouders die hun vroegtijdige dood toejuichen.


Bronnen:

♦ naar een artikel van Joop Soesan “Palestijnse moeder trots dat haar zoon zijn leven heeft geofferd ‘voor het thuisland’” van 9 juni 2020 op de site van Joods.nl

♦ naar een artikel van Itamar Marcus en Nan Jacques Zilberdik “PA death worship: A mother is proud of her child’s death for Allah” van 5 juni 2020 op de site van Palestinan Media Watch (PMW)

Een gedachte over “Palestijnse moeder trots dat haar zoon zijn leven heeft geofferd ‘voor het thuisland’

  1. Dit barbaarse kindermisbruik is géén reden voor de media & “Progressief Liberale Mensenrechten Activisten” in de EU & US om te protesteren en laat hun compassie met (palestijnse ) kinderen & mensenrechten zien.

    Like

Reacties zijn gesloten.