In 1982 dreigde Joe Biden de Amerikaanse financiële hulp aan Israël te schrappen

Joe Biden is de voormalige vice-president van de Verenigde Staten en is kandidaat voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020. In november aanstaande zal hij het opnemen tegen huidig president Donald Trump. Als Biden die verkiezingen zou winnen wint zal dat een regelrechte ramp zijn voor Israël.

In 1982 antwoordde de Israëlische premier Menachem Begin, een overlevende van de Holocaust- en de Sovjetgoelag-kampen, op de Amerikaanse senator Joe Biden, die had gedreigd de financiële hulp van de Verenigde Staten aan Israël te schrappen:

Bedreig ons niet met het afbreken van uw hulp. Het zal niet werken. Ik ben geen Jood met knikkende knieën. Ik ben een trotse Jood met 3700 jaar beschaafde geschiedenis. Niemand kwam ons te hulp toen we stierven in de gaskamers en ovens. Niemand kwam ons te hulp toen we ernaar streefden ons land te creëren. We hebben ervoor betaald. We hebben ervoor gevochten. We zijn ervoor gestorven. We zullen onze principes naleven. We zullen ze verdedigen. En als het nodig is, zullen we weer voor hen sterven, met of zonder uw hulp.

Deze krachtige woorden werden in 1982 door Menachem Begin, de Israëlische premier, uitgesproken tegen senator Joe Biden nadat Biden tijdens een vergadering van de Senaatscommissie voor buitenlandse betrekkingen had gedreigd de hulp aan Israël te beëindigen.

Biden sloeg met zijn vuisten op een bureau terwijl hij Begin uitschold, een overlevende van de Holocaust en de Sovjet-goelagkampen. Maar Begin zou niet bang zijn. Zijn woorden herinneren eraan dat Biden niet de aardige vent is die de Democratische Partij graag vertolkt.

Mocht hij de knipoog krijgen om hun POTUS-kandidaat te zijn en winnen, dan is er echte angst dat de VS voor altijd verloren zullen gaan door een giftige modderpoel van islamisten en extreem links.

Biden is alweer een zwakke democratische kandidaat, die toegeeft aan de eisen van extreem links en islamisten in zijn partij. Zijn recente gedrag tijdens de rellen in de VS laat zien dat hij een lafaard is en dat hij die andere verstoorders van de democratie – anarchisten en race-baiters – steunt.

Het meest veelzeggend zijn de verbijsterende plannen van Biden om elk beleidsnota te verscheuren die president Trump heeft opgesteld om Israël te beschermen en te versterken. Vorige maand zei Biden, in een knipoog naar de islamisten in zijn partij, dat hij het besluit van Trump over buitenlandse hulp zou terugdraaien en opnieuw geld naar de Palestijnen zou gaan sturen.

In 2018 heeft Trump de hulp aan de anti-Israel United Nations Relief and Works Agency (UNRWA) stopgezet. In hetzelfde jaar ondertekende hij de Taylor Force Act, die van het Congres verlangt dat het de Palestijnse Autoriteit (PA) financiert vanwege hun ‘pay to slay’-beleid. Force was een Amerikaans staatsburger die werd vermoord door een Palestijnse terrorist in Jaffa. Tot die tijd ontving de PA ongeveer 320 miljoen pond per jaar van de VS.

De Palestijnse leiders op de Westelijke Jordaanoever en in Gaza hebben de nare gewoonte om enorme hoeveelheden buitenlandse hulp af te tappen om hun luxe levensstijl en jihadistische oorlog tegen Israël te financieren, terwijl veel van hun eigen burgers verarmd blijven. Is het een wonder dat Trump dit budget heeft verlaagd? Waarom zou Biden dit beleid willen veranderen en belastinggeld sturen naar islamisten die zowel Amerikaanse burgers als joden hebben vermoord?

In een ander symptoom van seniliteit zei de 77-jarige Biden dat hij de missie van de Palestine Liberation Organization (PLO) in Washington zou heropenen. De terroristische activiteiten van de PLO zijn goed gedocumenteerd. Elke presidentskandidaat die een officiële aanwezigheid van de PLO in Washington wil creëren, is geen gematigde of vriend van het Westen. Hij is ook van plan Obama’s verraderlijke en gevaarlijke deal met Iran te herstellen, ook al heeft Trump de deelname van de VS in 2018 correct ingetrokken.


Bronnen:

♦ naar een artikel van Karen Harradine “Biden’s threat to Israel and us all” van 6 juni 2020 op de site van The Conservative Woman

2 gedachtes over “In 1982 dreigde Joe Biden de Amerikaanse financiële hulp aan Israël te schrappen

  1. Biden die gisteren samen met de Democratische hypocrieten (voorouders altijd sterke voorstanders/participanten slavenhandel) voor de camera’s neerknielde om een crimineel te herdenken terwijl dit natuurlijk niet de eerste keer was dat een zwart persoon door politie (onterecht ) werd neergeschoten…..het gebeurde onder 8 jaar Clinton én 8 jaar Obama, die zwarte president, weten we het nog?

    De Joden hebben de Egyptische slavernij, Spaanse Inquisitie, O-Europeese pogroms, W- Europeese Antisemitisme, Duitse & Europeese Holocaust overleefd.

    Canaän/Israel heeft Rome, Turks & Brits colonialisme & Jodenhaat, oorlogen & veldslagen, palestijnse terreur en Internationale bias overleefd……Uncle Joe zal écht het verschil niet maken.

    Waarom? Omdat er geen andere optie is.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.