Meotti: Knielen voor George Floyd is groteske westerse infantiliteit

Plaatje hierboven: Een demonstrant knielt voor een moment van stilte ter ere van George Floyd in het centrum van Conroe, zondag 31 mei 2020. Ongeveer 100 mensen namen deel aan de demonstratie [beeldbron: Conroe Courier]

Knielen is een centraal ritueel in de westerse cultuur. Knielen voor George Floyd is de uitdrukking van een groteske westerse infantiliteit.

Daar, ik heb het gezegd. Hoewel ik weet dat degenen die niet knielen tegenwoordig als amorele monsters worden beschouwd. Iedereen knielt, de premiers, de journalisten, de parlementariërs, de politie …

Toen de Londenaren protesteerden tegen het incident in Minneapolis, kreeg de politie die de Downing Street-poorten bewaakte, te horen ‘op hun knieën te gaan’. Vier politieagenten hebben het gedaan.

Duizenden mensen in Groot-Brittannië gingen de straat op, vielen op hun knieën, alsof ze hallucineerden. Het sluit zich aan bij de bewering dat de westerse samenleving als geheel racistisch is. Het is een vorm van ideologische hysterie waardoor degenen die knielen tot de ‘rechterkant’ behoren.

In verschillende video’s hebben we zelfs Amerikaanse blanken gezien die de schoenen van hun zwarte landgenoten kusten om zich te verontschuldigen. ‘Ben je blank? Voel je schuldig, je hebt ook George Floyd vermoord ”. Blank zijn is een soort erfzonde geworden.

Als je geen boete doet omdat je blank bent, een eerbetoon aan massa-immigratie en multiculturaliteit, zul je een ‘blanke supremacist’ worden. De aartsbisschop van Canterbury riep ‘blanke christenen’ op om ‘berouw te hebben van onze eigen vooroordelen’. Time Magazine: “Blanken hebben hun blanke suprematie geërfd”. Overgeërfd!

Amerikaanse universiteiten staan ​​vol met cursussen over ‘blanke privileges’ en in het Frans zijn er conferenties ‘verboden voor blanken’. In Parijs ben je niet trendy genoeg als je niet over la blanchité schrijft. Bij elk bloedbad waar de moordenaar blank is, begint het wereldwijde collectieve boeteritueel.

Utoya? Blanke man. Christchurch? Blanke man. Zwarten die zwarten doden? Niet in het nieuws. Moslims die joden en christenen vermoorden? Niet in het nieuws. Christenen die moslims vermoorden? Eerste pagina’s. De blanke handel van zwarte slaven? Overal. De Arabisch-islamitische handel in zwarte slaven? Taboe.

Het hele verleden wordt geprojecteerd op de huidige generatie, kolonialisme, kruistochten, geboorte van Amerika, nazisme, slavernij, alles komt terecht in dezelfde historische knieler, alles wordt teruggevoerd tot je blanke genen. Er is geen aperitief – zelfs dat houdt niet op zonder dat de grote nieuwe waarheid weerklinkt: de blanke is per definitie slecht.


Bronnen:

♦ naar een artikel van Giulio Meotti “Kneeling for George Floyd is grotesque Western infantility” van 7 juni 2020 op de site van Arutz Sheva

Een gedachte over “Meotti: Knielen voor George Floyd is groteske westerse infantiliteit

 1. Het blanke Westen gezamelijk door de knieën voor criminelen.

  Na het Westerse Dhimmi gedrag t.o. Islam & terreur en het ‘buigzame’ immigranten beleid is dit gewoon de volgende fase.

  Wij zijn op de wereld afhankelijk van anderen & door anderen en dingen gebeuren & overkomen ons vaak zonder dat wij er iets aan kunnen doen.

  Hoe wij hiermee omgaan is een keuze!

  Een keuze die ons verdere leven zal bepalen!

  Like

Reacties zijn gesloten.