Duitsland: BZ-minister Seehofer’s PMK-statistieken verdoezelen het islamitische antisemitisme

Plaatje hierboven: Nieuwe Duitsers nemen deel aan een anti-Israël-demonstratie in Berlijn in juli 2017. Velen hebben hun Israël- en Jodenhaat, de twee kanten van dezelfde munt, meegebracht vanuit hun landen van herkomst [beeldbron: Cicero]

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Horst Seehofer (CSU, foto), zei tijdens de presentatie van de statistiek over politiek gemotiveerde criminaliteit (PMK) dat het aantal antisemitische delicten in 2019 met 13% zou zijn toegenomen.

De belangrijkste bron van deze delicten is het rechts-extremisme, zoals Seehofer benadrukte: 93% zou rechts gemotiveerd zijn. Beatrix von Storch (AfD) zet deze uitspraak recht. Bij de PMK-statistiek was in het geval van het antisemitisme niets nieuws te verwachten van de Duitse minister van Binnenlandse Zaken:

Seehofer herhaalde alleen maar de voor de mainstream politiek correcte bewering dat 93% van het antisemitisme van “rechts” zou komen. Doel van deze doorzichtige manoeuvre: de verdoezeling van het islamitisch antisemitisme in Duitsland.

De EU heeft heel andere cijfers vastgesteld
Seehofer´s beweringen zijn compleet tegenstrijdig aan de feiten en cijfers die o.a. de EU heeft vastgesteld. Uit een representatieve peiling uit 2018, die gehouden werd onder 16.500 joodse EU-burgers in twaalf EU-landen, blijkt een heel ander beeld te komen dan dat waarmee Seehofer ons en de mainstream media steeds misleiden en van het islamitisch antisemitisme, ook het geïmporteerde, wil afleiden.

De bedreiging door antisemitisme ziet volgens de EU-peiling 30% van de geënquêteerden vooral uitgaan van islamitische extremisten, daarentegen “slechts” 13% van rechts. De EU-cijfers over antisemitisme laten duidelijk zien dat Seehofer met valse cijfers opereert en de burgers over het massale islamitisch antisemitisme in Duitsland misleidt.

Bovendien zijn de uitspraken van Seehofer tegenstrijdig aan het door het ministerie van Binnenlandse Zaken gepubliceerde onderzoek “Antisemitisme in Duitsland – actuele ontwikkelingen”, dat daarvoor al het islamitisch antisemitisme als bedreiging heeft herkend.


Bronnen:

♦ een artikel in een vertaling uit het Duits door E.J. Bron van een artikel Seehofers PMK-Statistik verschleiert muslimischen Antisemitismus van 27 mei 2020 op de site van Philosophia Perrenis (PP)

2 gedachtes over “Duitsland: BZ-minister Seehofer’s PMK-statistieken verdoezelen het islamitische antisemitisme

 1. De Islamitische Jodenhaat is een open geheim wat vooral geheim moet blijven.

  Islamistische Jodenhaat is alleen géén fenomeen…….de Duitse & Europeese niet Islamisten kunnen er ook wat van.

  Links & rechts…….allemaal marcheren ze weer in de pas van de Jodenhaat!

  Palestijnen, 9/11, bankencrisis, Corona, Jobverlies, persoonlijke crisis, mislukte levensverwachting etc.etc.etc.

  Je mag het uitzoeken……”de Jood heeft het gedaan”.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.