Hamas & Co. kunnen opgelucht ademhalen: EU blijft Palestijnse terreur tegen Israël financieren

Het is een onvervalste schande voor Europa: de EU onder de voorzitter van de Europese Commissie, Ursaula von der Leyen, blijft aan terreur gelieerde instellingen in de “Palestijnse gebieden” ondersteunen, die aanslagen en acties tegen Israël plannen en financieren – en dat ondanks een nieuwe antiterreur clausule van de gemeenschap. Een vertegenwoordiger van de EU bevestigde dit tegenover terreur-NGO´s, die bang zijn hun geldschieter kwijt te raken.

Tot de terreurcellen die met de door de EU betaalde NGO´s samenwerken, behoort bijvoorbeeld de PFLP (Volksfront voor de Bevrijding van Palestina), die in augustus vorig jaar een bomaanslag op een joods gezin pleegde. Daarbij kwam de 17-jarige Rina Shnerb om het leven, haar vader en haar broer raakten zwaargewond.

De verbinding met meerdere Palestijnse NGO´s werd tijdens het latere onderzoek door Israëlische veiligheidsautoriteiten onthuld; de aanvoerder van de terroristen werkte als boekhouder en chef financiële zaken van deze NGO´s, die aanzienlijke financiële middelen uit Brussel krijgen.

Volgens de “Bild-Zeitung” had de EU begin december 2019 de financiële ondersteuning van NGO´s afhankelijk gemaakt van bepaalde antiterreur regels: de door de EU ondersteunde NGO´s moeten ervoor zorgen dat “hun medewerkers of organisatoren van workshops” niet op de EU-terreurlijst staan. Omdat echter Hamas, de Al-Aqsa Martelarenbrigade, de Islamitische Jihad en de PFLP op de EU-terreurlijst staan, zijn de desbetreffende NGO´s bang hun miljoenen uit Europa te verliezen.

Voortgezette financiering ondanks “antiterreur clausule”

Maar deze zorgen werden nu door bedachtzame, in feite handlangers van de gezworen Jodenhaters in de EU-bureaucratie van hen weggenomen: eind maart schreef Sven Kühn von Burgsdorff, de EU-vertegenwoordiger in de “Palestijnse gebieden”, sussend en slaafs officieel aan de overkoepelende organisatie van de Palestijnse NGO´s (PNGO): men zou zich geen zorgen hoeven maken, de EU zou Palestijnse NGO´s “blijven subsidiëren zoals tot nu toe”.

Daaronder bevindt zich overigens ook de NGO “Health Work Committees” onder haar financieel directeur Walid Hanatsheh, die een vooraanstaand lid is van de terreurbeweging PFLP. Er zal dankzij de EU dus joods bloed blijven vloeien in het Midden-Oosten, terreur tegen Israël plaatsvinden en islamitische haat in Arabische oren gegoten worden.


Bronnen:

♦ artikel in een vertaling uit het Duits door E.J. Bron van een artikel “Hamas & Co. können aufatmen: EU finanziert palästinensischen Terror gegen Israel weiter” op de site van Journalisten Watch van 24 mei 2020

Een gedachte over “Hamas & Co. kunnen opgelucht ademhalen: EU blijft Palestijnse terreur tegen Israël financieren

 1. EU, Europa en vooral Duitsland zijn hun droom over het uitroeien van het Joodse Volk écht niet vergeten door een ‘akkefietje’ als de Holocaust.

  Eenmaal per jaar een paar herdenkingen met speeches & krokodillentranen, een paar documentaires over het mislukken van de Endlösing en het oude programma loopt verder.

  Niemand kan mij wijsmaken dat de geleerde dames & heren bestuurders niet precies weten waar ze mee bezig zijn en dit zéér bewust stééds bijsturen met stééds een tandje meer.

  Van anti Israel resoluties in alle internationale organisaties, het obsessieve automatisme in de veroordelingen van Israel, de negatieve inmenging in iedere hap & stap die Israel neemt, de georganiseerde anti Israel demonstraties, de toegelaten Jodenhaat, het goedpraten van palestijnse terreur, palestijnse moordenaars vrijpleiten, nieuwe wetten maken die in het narratief passen (Het Internationaal Recht & Palestina de Staat) etc.etc.etc.

  Van ICC tot UNHRC, van EU tot VN, het is één groot internationaal pogrom dat tot doel heeft de Joodse Staat te vernietigen zoals ze duizenden jaren geprobeert hebben het Joodse volk te vernietigen.

  De palestijnen zijn de uitvoerders, Europa de stille vennoten & financiers van deze zieke plannen.

  Het hele plan is gebaseerd op hersenspoeling/opvoeding door scholing van steeds nieuwe generaties haat legers (van scholen tot zomerkampen) gefinancierd door de EU en………..

  Wie betaalt bepaalt!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.