Op Jeruzalem Dag dreigt Iran met ‘Endlösung’ van de Joodse staat Israël

De Iraanse opperste leider Ayatollah Ali Khamenei zei op woensdag dat hij streeft naar de Endlösung van Israël, maar niet naar de vernietiging van alle Joden, nadat Israëlische en Amerikaanse leiders hem beschuldigden van het aanmoedigen van genocide.

Khamenei zei dat hij enkel de Zionisten wil uitroeien, Joodse en niet-Joodse, Brabosh.com inkluis, want die is ook een Zionist.

Hij zei dat Iran elke natie of groep zou steunen die tegen Israël vecht. De miljoenen Israëlbashers overal ter wereld zullen opgetogen zijn met dit nieuws en kunnen alvast aan de kassa aanschuiven om hun Judaspenningen op te strijken.

Khamenei gaf commentaar op een poster op zijn website die de woorden ‘Final Solution‘ (definitieve oplossing) aka Endlösung gebruikte om op te roepen tot de vernietiging van Israël, een term die gewoonlijk wordt geassocieerd met de inspanningen van nazi-Duitsland om alle Joden tijdens de Holocaust te elimineren.

Plaatje hierboven: De originale antisemitische poster met de woorden ‘Palestina zal vrij zijn; De definitieve oplossing (Endlösung): verzet tot aan referendum“. Verder is de verovering van de Al Aqsa Moskee te zien met het planten van de Palestijnse vlag bovenop de moskee op de Tempelberg. Rechtsboven de Rotskoepel, plaatjes van generaal Soleimani die werd uitgeschakeld door de VS; vlaggen van Hezbollah, Hamas en de Palestijnen enz. [beeldbron: The Times]

In een reeks tweets verduidelijkte Ayatollah Khamenei dat hij alleen Zionisten wil uitroeien nadat premier Netanyahu had uitgehaald naar de opperste religieuze leider van Iran en had gezegd:

Khamenei’s dreigementen om de ‘Endlösung’ tegen Israël uit te voeren, doen denken aan het plan van de nazi ‘Endlösung’ voor de vernietiging van het Joodse volk. Hij moet weten dat elk regime dat Israël met uitroeiing bedreigt, zich in hetzelfde gevaar bevindt.

Khamenei reageerd daarop met:

Het zionistische regime heeft bewezen dat het zich niet aan een verdrag houdt en geen logica begrijpt behalve geweld. De aard van het zionistische regime is onverenigbaar met vrede, omdat de zionisten proberen hun territorium uit te breiden en zich zeker niet zullen beperken tot wat ze al bezet hebben. Het elimineren van het zionistische regime betekent niet dat je de Joden moet elimineren. We zijn niet tegen joden. Het betekent het afschaffen van het opgelegde regime en moslim, christen en Joodse Palestijnen kiezen hun eigen regering en verdrijven misdadigers zoals Netanyahu. Dit is ‘Israël elimineren’ en het zal gebeuren. We zullen elke natie of elke groep steunen en finacieren waar dan ook die tegen het zionistische regime is en deze bestrijdt en we aarzelen niet om dit te zeggen.

De Iraanse minister van Buitenlandse Zaken, Mohammad Javad Zarif, verdedigde donderdag de Iraanse opperste leider Ayatollah Ali Khamenei’s gebruik van een poster die direct refereerde naar de ‘Endlösung’ van nazi-Duitsland oproept om Israël te vernietigen. Duitsland had daarop meteen scherp uitgehaald naar de Endlösungs poster van Khamenei en veroordeeld.

Javad Zarif twitterde de Duitsers:

Walgelijk dat degenen wier beschaving een ‘Endlösung’ via gaskamers heeft bedacht, degenen aanvallen die een echte oplossing zoeken via de stembus via een REFERENDUM. Waarom zijn de VS en het Westen zo bang voor democratie? Palestijnen zouden niet hoeven te betalen voor uw misdaden of voor uw schuld.


Bronnen:

♦ naar een artikelKhamenei explains ‘final solution’ poster: I want Israel destroyed, not all Jews” van 20 mei 2020 op de site van The Times of Israël

♦ naar een artikel van Elad Benari “Khamenei: Eliminating Zionists doesn’t mean eliminating Jews” van 21 mei 2020 en een artikelIranian FM defends call for ‘Final Solution’ against Israel” van 22 mei 2020 op de site van Arutz Sheva

2 gedachtes over “Op Jeruzalem Dag dreigt Iran met ‘Endlösung’ van de Joodse staat Israël

  1. Het wordt hoog tijd dat Israel Iran van de kaart veegt met een atoomwapen. Leve Israël.

    Like

  2. De ‘Iraanse’ cyber aanval.

    Volgens Israelische experts zijn hier gewone hackers aan het werk, gezien het niveau……….van ong. 10 jaar geleden en totaal primitief.

    Niemand is dan ook echt onder de indruk van deze ‘Iraanse’ fratsen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.