Hamas: ‘De zonen van Palestina zijn geboren om hun vijanden op te blazen en te sterven als martelaren’

Kan er ooit iemand de Palestijnen genezen van de doodscultuur van haar shahidi [martelaars]? Voorlopig wijst niets erop dat er ook maar iets of iemand is die in staat is om de onstuitbare moordzucht van Hamas om Joden te vermoorden te bedwingen.

Intussen gaat Hamas gewoon door om zijn volk dagelijks te indoctrineren – van in de wieg tot in het graf – om Joden te vermoorden en op de ruïnes van de Joodse staat een nieuw kalifaat te vestigen.

Dat bleek onlangs weer toen op 7 mei 2020 Al-Aqsa TV, de officiële openbare omroep in Gaza (Hamas), een diploma-uitreiking door de politie op de televisie uitzond.

Een spreker zei tijdens de ceremonie:

Palestina is een moeder die alleen helden baart. Wat zegt ze tegen hem als ze een kind uit haar buik duwt? ‘Mijn zoon, kom bij de strijd. Je bent niet geboren om te leven, maar om als martelaar te sterven en je vijanden op te blazen tijdens de bezetting’.


Bronnen:

♦ naar een artikel van Mordechai Sones “Hamas Police Graduation: ‘Sons of Palestine were born to blow up their enemies’” van 14 mei 2020 op de site van Arutz Sheva

♦ naar een artikel en een videoSpeaker at Hamas Police Graduation Ceremony: The Sons of Palestine Were Born to Blow up Their Enemies, Die as Martyrs” van 7 mei 2020 op de site van The Middle East Media Research Institute (MEMRI)