Smokkel van sperma van Palestijnse terroristen uit Israëlische gevangenissen gaat onverminderd door

De Palestijnse Autoriteit en haar leiders zijn trots op hun gevangengenomen terroristen en moordenaars en verspillen nooit een kans om hen te verheerlijken en te prijzen.

Een extra bron van trots voor de PA is het feit dat sommige van deze terroristische gevangenen erin slagen sperma uit de gevangenissen te smokkelen, die vervolgens wordt gebruikt om hun vrouwen in klinieken in de PA te impregneren, zoals blijkt uit Palestinian Media Watch.

Nu juicht de PA een andere terroristische moordenaar toe omdat hij met succes een dochter heeft verwekt met zijn gesmokkeld sperma. Walid Daqqa is een Israëlisch-Arabische terrorist en lid van de terreurorganisatie Popular Front for the Liberation of Palestine (PFLP).

Daqqa maakte deel uit van de ploeg die in augustus 1984 de Israëlische soldaat Moshe Tamam ontvoerde en vermoordde, waarvoor Daqqa een levenslange gevangenisstraf uitzit.

Een verteller op officiële PA TV presenteerde de geboorte van Daqqa’s dochter als zijn ‘wedergeboorte’ en ‘bevrijding’. In het prgramma ‘Giants of Endurance’ dat werd uitgezonden op de Palestijnse nationale omroep PA-TV vertelt een journalist” “Sperma dat uit de Israëlische gevangenis werd gesmokkeld, bevrijdde gevangene Walid Daqqa en sprak zijn wedergeboorte uit“:

Daarnaast heeft de officiële PA TV een verslaggever gestuurd om de vrouw van terrorist Daqqa te feliciteren en te interviewen. Tijdens het interview betreurde de verslaggever het feit dat de gevangengenomen terroristische vader nog niet door zijn pasgeboren dochter in de gevangenis is toegelaten.

De vrouw van de terrorist klaagde verder dat Israël haar, een Israëlische Arabier, heeft belet de baby te registreren onder de naam van de gevangengenomen terroristische vader. In het programma ‘Palestine This Morning’ dat op 18 april 2020 werd uitgezonden op de Palestijnse nationale omroep PA-TV interviewt een journalist de vrouw in kwestie:

Officiële PA TV-verslaggever: “Sana’a, tot op de dag van vandaag heeft Walid zijn dochter niet kunnen aanraken en ook zien Haar face-to-face … toch?

Sana’a Daqqa, echtgenote van terrorist Walid Daqqa: “Niet alleen is er geen bezoek geweest … Ze hebben [ons] laten weten dat ze het bezoek volledig zullen voorkomen, en de Israëlische minister van Binnenlandse Zaken Aryeh Deri heeft ook het bevel gegeven om mijn dochter Milad niet te registreren onder de naam van haar vader bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken. … We zitten midden in een juridische procedure tegen hen omdat dit illegaal is … De minister van Binnenlandse Zaken gedraagt ​​zich als een grote bullebak …

Verslaggever: “Met haar geboorte is Milad erin geslaagd de kettingen van de gevangenisbewaker te doorbreken en heeft hij haar vrijgelaten Walid vóór zijn vrijlating binnen vijf jaar …

De reactie van de directeur van de PLO-commissie voor gevangenen Abu Bakr op een arts die twijfels uitte over de spermasmokkelprocedures Illustreert dat de terroristische gevangenen heilig zijn voor de PA en dat er geen grenzen zijn aan wat de PA voor hen zal doen.

Abu Bakr beloofde “een boekhouding na te streven en te eisen dat iedereen wordt vervolgd die de gevangenen schaadt en nepnieuws publiceert”. Zijn reactie benadrukt ook het feit dat de PA van harte de smokkel van sperma en het verwekken van baby’s van terroristische gevangenen buiten de gevangenis van harte ondersteunt.

In het officiële dagblad van de Palestijnse Autoriteit Al-Hayat Al-Jadida van 10 april 2020 stond te lezen:

Directeur van de [PLO] Commissie van Gevangenen en Vrijgelaten Gevangenen Zaken Qadri Abu Bakr zei dat de commissie eist dat iedereen die de gevangenen schaadt en nepnieuwsitems en tendentieuze geruchten publiceert, in het licht van wat een arts op haar Facebook-pagina heeft getwijfeld over het fenomeen van sperma dat uit de gevangenissen van de bezetting werd gesmokkeld en vooral omdat de maatregelen die zijn genomen geïmplementeerd in de spermasmokkeloperaties zijn duidelijk en stevig, zowel juridisch als medisch. Abu Bakr zei dat deze verklaringen een klap vormen voor de gevangenen en voor de Palestijnse principes en Zeden, waren bedoeld om verwarring en chaos te creëren in omstandigheden waarin we de meeste behoefte hebben aan eenheid en cohesie, en dienen Alleen de agenda van de Israeli Security Agency die inspanningen doet om dit fenomeen te bestrijden.


Bronnen:

♦ naar een artikel van Nan Jacques Zilberdik “Smuggling of terrorist sperm from Israeli prisons continues, sperm “liberates” prisoners, resulting children are terrorists’ ‘rebirth’” van 8 mei 2020 op de site van Palestinian Media Watch (PMW)

♦ naar een artikel van Mordechai Sones “Terrorists father children with smuggled sperm” van 26 oktober 2017 op de site van Arutz Sheva

♦ een artikel op deze blogTerreurmoeder toont pasgeborene nadat sperma van haar zoon uit Israëlische cel werd gesmokkeld” van 21 juni 2019 en een artikelTerroristische gevangenen smokkelen sperma uit de gevangenis en maakten aldus 61 baby’s” van 16 oktober 2018

Een gedachte over “Smokkel van sperma van Palestijnse terroristen uit Israëlische gevangenissen gaat onverminderd door

Reacties zijn gesloten.