Pakistaanse islamgeleerde: ‘Joden creëerden coronavirus om werelddominantie te verkrijgen’

Ook in de moslimstaat Pakistan heeft het COVID-19 coronavirus hard toegeslagen. Het aantal besmette gevallen van coronavirus in Pakistan is toegenomen tot 25.837 en het aantal sterfgevallen steeg tot 594.

Hoewel premier Imran Khan plannen heeft aangekondigd om de slecht afgedwongen lockdown van Pakistan vanaf zaterdag te gaan opheffen, uit angst voor een débacle van de economie.

Om de eigen onmacht om de coronacrisis efficient aan te pakken, te vergoelijken en vooral te verdoezelen, wordt door Pakistaanse islamitische leiders al wekenlang naar mogelijke zondebokken gezocht die de coronacrisis zouden hebben aangesticht, en dan staan zoals steeds de Joden (en sinds 1948 Israël) bovenaan de lijst om beschuldigd en geschandvlekt te worden.

Een voorbeeld is de islamgeleerde moefti Abu Hisham Masood, een Pakistaanse islamitische geestelijke die verbonden is aan de Pakistaanse Tehrik-i-Taliban (TTP) die deel uitmaakt van de Taliban in Pakistan, die door de meeste westerse landen algemeen staat opgelijst als een verboden terreurorganisatie.

Deze Pakistaanse moefti verklaarde afgelopen donderdag dat Joden het coronavirus hebben gemaakt met het doel van ‘wereld overheersing’, en dat elk vaccin dat wordt ontwikkeld door Joden vooraf zal worden gecontroleerd, volgens een bericht in The Algemeiner.

In zijn publicatie getiteld ‘Coronavirus of Virusoorlog?‘ stelt Masood dat “ook het Coronavirus een belangrijk onderdeel is van de oorlog die gaande is in naam van de Nieuwe Wereldorde.” Hij voerde ook aan dat de Joodse afkomst van koning Salomon de reden was voor het vermeende Joodse verlangen naar ‘wereldwijde overheersing’, in navolging van antisemitische samenzweringstheorieën die in de regio gebruikelijk zijn.

Om dit te begrijpen, is het nodig om een ​​korte achtergrond te begrijpen“, schreef hij in het document dat werd vertaald door het Middle East Media Research Institute (MEMRI), een waakhondorganisatie. “Aangezien het een bewering is als de Joden dat ze van de afstammelingen zijn van de Profeet Sulaiman [Salomo] en de Profeet Sulaiman over de hele wereld regeerden, behoort het recht op een wereldwijd bestuur alleen toe aan de Joden“, merkt Masood op.

Masood beschrijft ook de overkoepelende strategie van ‘de Joden’ door te suggereren dat het “vooral begrepen moet worden dat de huidige militaire en politieke oorlog ook wordt uitgevochten om dit doel te bereiken dat, meer dan de Corona, mensen tot as heeft afgebrand, die de hele wereld in een vuuroven heeft veranderd; het is de hand van de joden die achter dit zit.

De islamitische geestelijke voegde er verder aan toe dat

[..] de grootste behoefte van de Joden is om zich te manifesteren in de vorm van een internationale macht en deze in de wereld te laten accepteren, zodat de volgende fasen van [het proces om] de grootste doelstellingen te bereiken gemakkelijk kunnen worden bereikt. Ondanks het vergieten van het bloed van de kinderen van Adam op grote schaal en het bezetten van de internationale markten, kon hun bestaan ​​niet worden geaccepteerd. Door de wereld door de virusoorlog tot stilstand te brengen, willen [de joden] graag dat hun bestaan ​​wordt geaccepteerd. Omdat de wereld zal zien dat zelfs het vaccin voor de Corona door de Joden zal worden ontdekt en dan zonder het bestaan ​​van de Joden te accepteren, zal dit vaccin misschien voor niemand beschikbaar zijn.

De Pakistaanse Taliban, of TTP, is een van de meest beruchte islamitische terreurorganisaties in Zuid-Azië in Khyber Pakhtunkhwa (voorheen de provincie Noordwestgrens), met uitgebreide banden met de Afghaanse Taliban en Al-Qaeda.

Na de dood van haar leider Maulana Fazlullah in 2018 leidde een successiecrisis tot interne splitsingen en factiegevechten. Desondanks zijn de TTP-aanvallen in de regio voortgezet, terwijl de groep ook buitenposten en bases in Zuid-Waziristan, een district van Khyber Pakhtunkhwa in Pakistan, onderhoudt.

“Nodig eens een terrorist van de TTP uit bij u thuis voor een kopje muntthee…”


Bronnen:

♦ naar een artikelPakistani cleric: Jews are responsible for creation of coronavirus” en een artikelPakistan coronavirus cases surge past 25,000, pace quickens” van 8 mei 2020 op de site van The Jerusalem Post

♦ naar een artikelPakistani Terror Cleric: Jews Created Coronavirus, Will Control Any Future Vaccine” van 7 mei 2020 op de site van The Algemeiner

♦ naar een artikelPakistani Taliban Document Accuses Jews Of Unleashing ‘Virus War’ On The World: ‘It Is The Hand Of Jews Behind All These’” van 5 mei 2020 op de site van The Middle East Media Research Institute (MEMRI)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.