Gaza: terreurgroep Hamas vervangt hun normale maskers door medische maskers – in beeld

De veiligheid van Gaza is gewaarborgd. Oef! De internationale gemeenschap, met op kop de Verenigde Naties en de Europese Unie, kan weer op beide oren slapen. Het COVID-19 coronavirus krijgt het dertien-in-een-dozijn terreurgroepen dat Gaza ‘rijk’ is niet klein.

En zo te merken gaat Hamas er bijzonder prat op dat haar terroristen van de Al Qassam Brigades ook tijdens de coronapandemie gewoon hun opleiding blijven volgen en zich aldus voorbereiden op een mogelijke invasie van Israël, die er nooit zal komen behalve als ze de Joodse staat met honderden raketten tegelijk gaat beschieten zoals al enkele keren eerder is gebeurd.

Normaal zien de Qassam Brigadisten eruit zoals hierboven maar dat wordt voortaan met een mondmasker zoals hieronder. [beeldbron: Al Qassam].


Bronnen:

♦ naar een bericht van EoZ “Hamas replaces their normal masks with medical masks” van 19 april 2020 op de site van Elder of Ziyon