Niets ontziende guerilla taktieken van Hamas en Co vanuit de Gazastrook tegen Israël +video

Onthullende video die de achtergronden verklaart en de speciale terroristische tactieken (lees: guerilla) die Hamas gebruikte tijdens Operation Cast Lead (Gegoten Lood) in Gaza die liep van 27 december 2008 t/m 18 januari 2009. Toen werden 10 soldaten gedood en 3 burgers.

Dezelfde taktieken werden ook gebruikt  tijdens de volgende Hamas oorlogen: Operation Pillar of Defense (14–21 November 2012) toen 2 soldaten werden gedood en Operation Protective Edge (8 juli 2014-26 augustus 2014) waarbij 67 soldaten werden gedood en 6 burgers.

In de computeranimatie wordt onder meer getoond hoe Hamas de wapens binnen smokkelt in het gebied en hoe het de bevolking en de infrastructuur gebruikt om aanvallen uit te voeren op Israël.

Het gebruik door Hamas van de burgerbevolking als menselijk schild tijdens Op. Cast Lead is de oorzaak dat vele burgers omkwamen.