Is het coronavirus de vonk die de nieuwe wereldoorlog kan doen ontbranden?

Plaatje hierboven: New York, 9 april 2020. Arbeiders begraven lichamen in een greppel op Hart Island in de Bronx in New York. Al sinds de 19de eeuw worden op die plek mensen begraven zonder naam of die door niemand werden opgeëist [beeldbron: AP/John Minchillo]

Ook al stijgt het dodental in West-Europa en Noord-Amerika, de westerse wereld heeft met zijn vingers gewezen naar het Chinese communistische regime in China als de belangrijkste boosdoener achter het ontstaan ​​en de verspreiding van het virus.

Hoewel de meeste reguliere bronnen niet geloven dat China met opzet een biowapen heeft gemaakt, beginnen veel nieuwsuitzendingen en officiële overheidsorganen in Europa en de VS te vermoeden dat de oorsprong van het virus hoogstwaarschijnlijk afkomstig is uit het biolab van Wuhan en niet uit een versmarkt in de straat.

Waarom is dit belangrijk? In de eerste weken van de uitbraak van het virus weigerde het Chinese regime WHO-inspecteurs in Wuhan toe te staan. De CDC wilde ook toegang, maar werd geweigerd. Ondertussen hadden de Chinezen al vijf miljoen arbeidsmigranten in de provincie Ubey waar Wuhan is gevestigd, verspreid over andere delen van het land en zelfs verlaten.

Wereldgezondheidsorganisatie
De Verenigede Staten worden bijzonder zwaar getroffen door de pandemie, waarbij de staat New York dinsdag de hoogste stijging kende met op één dag met 731 dodelijke slachtoffers. Met meer dan een half miljoen besmette gevallen en bijna 19.000 doden komt de regering-Trump in toenemende onder druk te staan.

De VS zijn van mening dat de VS niet zo zwaar zouden lijden als de WHO strenger was geweest in haar betrekkingen met Beijing toen de uitbraak eind 2019 voor het eerst werd ontdekt in Wuhan. Een groot deel van de schuld ligt bovendien bij de WHO’s Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, de directeur-generaal van de WHO, krijgt de kwalijke prestatie tijdens de uitbraak.

Als voormalig Ethiopische minister van Volksgezondheid kwam hij voor het eerst op de voorgrond in zijn thuisland toen hij lid was van het politbureau van het marxistisch-leninistische Tigray People’s Liberation Front.

In plaats van Peking te bekritiseren voor zijn eerste pogingen om de uitbraak te verdoezelen, prees Dr. Tedros, de president van de WHO, in plaats daarvan de Chinese president Xi Jinping voor zijn ‘zeer uitzonderlijk leiderschap’ en China voor het tonen van ‘transparantie’ in zijn reactie op het virus.

De beschuldiging van de Trump-regering dat de wereldorganisatie WHO ‘centraal staat in China’ en ‘bevooroordeeld’ is geweest in haar betrekkingen met Peking over de pandemie, suggereert daarom dat de organisatie haar plicht om alle lidstaten gelijk te behandelen, niet is nagekomen.

We weten nu dat het officiële aantal Chinese doden veel hoger was dan aanvankelijk werd gemeld. Nogmaals, China heeft dit virus niet gemaakt om als wapen te gebruiken. Maar toen het eenmaal per ongeluk was uitgestoten, veroorzaakte het regime een perfecte storm die nu is uitgegroeid tot een enorm biologisch en economisch ‘wapen’. Dit ‘wapen’ wordt gebruikt tegen de landen die de eerste stappen hadden gezet weg van de economische wurggreep van het Chinese regime op de wereldwijde aanvoerlijnen.

Naarmate het bloedbad dat COVID-19 blijft verwoesten op de wereld uiteindelijk wegebt, zullen de VS en hun bondgenoten in de westerse wereld beginnen te schakelen om eindelijk de strijdlustige houding van het Chinese Communistische Regime aan te gaan, evenals de economische motor van slavenarbeid die het gebruikt.

Ironisch genoeg is het juist de cultuur van deze landen die is gebouwd met behulp van Chinese aanvoerlijnen die zullen moeten veranderen om het Chinese communistische regime aan te pakken en te verslaan.


Bronnen:

♦ naar een artikel van Matthew Cox “Russia and China Are Spreading Lies About Coronavirus, Pentagon Says” van 10 april 2020 op de site van Military.com

♦ naar een artikel van Dovid Mark “Coronavirus – The Spark That Starts The Next World War” van 10 april 2020 en een artikelThe World Is Being Enslaved By China…Again” van 31 maart 2020 op de site van Israel Unwired

♦ naar een artikel van Con Coughlin “It Is Time for the WHO’s Pro-China Chief to Resign” van 10 april 2020 en een artikel van Peter Huessy en Stephen Blank “China’s Growing Relations with Russia: What’s In it for Moscow?” van 9 april 2020 op de site van The Gatestone Institute

♦ naar een artikelAs virus kills, NYC officials seen digging mass grave for unclaimed bodies” van 10 april 2020 op de site van The Times of Israel

Een gedachte over “Is het coronavirus de vonk die de nieuwe wereldoorlog kan doen ontbranden?

Reacties zijn gesloten.