‘Israëli’s verspreiden Corona op onze geldautomaten’, zegt Palestijnse ambtenaar

Terwijl op het terrein Israël hard samenwerkt met de Palestijnse Autoriteit om de verspreiding van het coronavirus in te dammen, blijft diezelfde PA haar mensen vertellen over een boosaardig Israëlisch complot om Palestijnen te infecteren met het Coronavirus, dat vorige week voor het eerst werd onthuld door Palestinian Media Watch. De smaad wordt zelfs door de PA-leiding verspreid.

PA-regeringswoordvoerder Ibrahim Melhem verfraaide de smaad met klassiek antisemitisme, waarin hij stelt dat Israël de voorkeur geeft aan winst boven het redden van Israëlische levens van het Coronavirus, en dat het belangrijk is voor Israël en de Israëlische premier Netanyahu om de productie en het financiële leven op peil te houden, omdat het allemaal om geld draait.

Op 29 maart 2020 zond de Palestijnse openbare omroep PA TV in het programma Palestine This Morning, het volgende interview uit met Ibrahim Melhem:

Het racisme van de Israëlische nederzetting komt tot uiting in het gedrag van de kolonisten, die de geldautomaten besmetten en op de [Palestijnse] burgers en hun auto’s spugen om de epidemie te verspreiden … De kolonisten zijn natuurlijke en exclusieve vertegenwoordigers van de coronavirusepidemie. Ze verspreiden het virus door hun aanraking en hun racistisch en barbaars gedrag dat ze vertonen tegenover de [Palestijnse] burgers.


Bronnen:

♦ naar een artikel van Nan Jacques Zilberdik en Itamar Marcus “Israel prefers profits to saving Israeli lives from Coronavirus – says PA Government spokesman” van 5 april 2020 op de site van Palestinian Media Watch (PMW)

♦ naar een artikelWATCH: ‘Israelis Spread Corona on Our ATMs,’ Lies Palestinian Official” van 7 april 2020 op de site van United With Israel

Een gedachte over “‘Israëli’s verspreiden Corona op onze geldautomaten’, zegt Palestijnse ambtenaar

  1. Wat lees ik “geldautomaten” ?
    Volgens het zooitje antisemieten én lieden die Israël haten (één en hetzelfde dus) is Gaza een economisch rampgebied en bestaat het enkel en alleen uit ruïnes… en loopt de bevolking daar op hun tandvlees.
    Zou het kunnen dat ze zich … euh vergissen (de vraag stellen is ze beantwoorden) en appelen voor citroenen verkopen.
    Zou Rudi-Arafat sjaaltje-Vrankx daarvan op de hoogte zijn, hup Arafat Rudi duizend bommen en granaten ben mis is Rudi Vrankx 🙂 ASAP naar uw bezette gebieden en daar spoorslags verslag over uitbrengen.

    Like

Reacties zijn gesloten.