Jemenitische geleerde: Joden, Israël en de VS hebben coronavirus gemaakt om Mekka te sluiten

Plaatje hierboven: In het midden, de zwarte kubus, de Kaaba, het heiligste der heiligen voor Islam. “Joden [niét Israëli’s!] willen de Kaaba in Mekka vernietigen,” volgens paranoïde moslimgeleerden. Hier draait het dus allemaal om, letterlijk zelfs…

De Jemenitische geleerde Ibrahim Al-Ubeidi zei in een preek op vrijdag 13 maart 2020 in Sanaa, Jemen die werd uitgezonden op Al-Eman TV (Jemen) dat Saoedi-Arabië, dat hij “de Verenigde Staten van Saoedi-Arabië” noemde, openlijk heeft verklaard dat het de betrekkingen met Israël normaliseert.

Hij zei dat de opkomst van de Saud-clan, die hij beschreef als “een joodse familie bij uitstek”, werd veroorzaakt door een Iraakse jood genaamd Mordechai als onderdeel van een joods plan om de heilige moskeeën in Mekka en Medina te judaïseren.

Bovendien zei Sheikh Al-Ubeidi dat de overleden Houthi-leider, Hussein Badreddin Al-Houthi, had voorspeld dat de Joden, Israël en Amerika de controle over Mekka en Medina zouden overnemen en een pandemie zouden creëren om de twee heilige moskeeën te sluiten.

Sheikh Al-Ubeidi beweerde verder dat de coronavirus pandemie de heilige moskeeën in Mekka en Medina treft, maar niet de danszalen waar Saoedische mannen en vrouwen elkaar ontmoeten en dansen met buitenlanders.

Ibrahim Al-Ubeidi:

Vandaag verklaren de Verenigde Staten van Saoedi-Arabië openlijk dat ze hun betrekkingen met de zionistische entiteit hebben genormaliseerd. Dit is bedoeld om dingen te bereiken die de joden al decennia lang willen. Het zijn de joden die de aanleiding vormden voor de Saud-clan, een joodse familie bij uitstek. Ze komen uit Mordechai, een jood die uit Irak kwam. Hij vestigde zich in de stad Diriyah, in Najd, en gaf vervolgens aanleiding tot de Saud-clan die het koninkrijk van Hijaz overnam en het Joodse plan uitvoerde om de twee heilige moskeeën in Mekka en Medina te judaïseren. Wanneer zullen de gelovige moslims wakker worden? Als we zien dat de Amerikanen en de Joden de twee heilige moskeeën in Mekka en Medina vernietigen?

[..]

De gemartelde leider [Hussein Badreddin Al-Houthi] was de enige van alle geleerden van de islamitische natie die in 2002 en later zei dat de joden, Israël en Amerika de controle over de twee heilige moskeeën zouden overnemen In Mekka en Medina. Hij zei dat ze pandemieën en ziekten zouden veroorzaken om de twee heilige moskeeën te sluiten.

Vandaag zijn de danszalen, waar mannen en vrouwen zich vermengen, open. De pandemieën verspreiden zich niet in de danszalen. Als Saoedische mannen en vrouwen elkaar ontmoeten om te dansen, met een Amerikaanse man die voor hen danst en een Amerikaanse vrouw die zingt, en dan komt er een buitenlandse band binnen, rechtstreeks van het vliegveld, en al deze buitenlanders mengen zich in de danszalen. Toch verspreidt het coronavirus zich daar niet. Het verspreidt zich enkel in de twee heilige moskeeën in Mekka en Medina.


Bronnen:

♦ naar een artikelCoronavirus: Saudi Arabia suspends prayers in holy mosques of Mecca and Medina” van 19 maart 2020 op de site van Middle East Eye

♦ naar een artikelYemeni scholar: Jews, Israel and US made coronavirus to shut down Mecca” van 1 april 2020 op de site van The Coordination Forum for Countering Antisemitism (CFCA)

♦ naar een artikel en een video “Friday Sermon by Yemeni Scholar Ibrahim Al-Ubeidi: Coronavirus Is Part of a Plan by the Jews, Israel, U.S. to Control Mecca, Medina; The Saud Clan Is a Jewish Family Brought into Power in Order to Judaize These Cities” van 16 maart 2020 op de site van The Middle East Media Research Institute (MEMRI)

Een gedachte over “Jemenitische geleerde: Joden, Israël en de VS hebben coronavirus gemaakt om Mekka te sluiten

  1. Er is dus géén discussie mogelijk want die geleerde Jemeniet die kan het weten!

    Zelfs de ergste ziektes & virussen kunnen hen niet van hun apropos afbrengen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.