Dr. Vladimir Zelenko heeft nu 699 coronaviruspatiënten met 100% succes behandeld

Teva, een Israëlisch farmaceutisch bedrijf, kondigde aan dat het via groothandelaren naar ziekenhuizen in de Verenigde Staten meer dan 6 miljoen doses hydroxychloroquinesulfaattabletten zal gebruiken om aan de dringende vraag naar het geneesmiddel als onderzoeksdoel voor de behandeling van COVID-19 te voldoen. Het bedrijf beloofde ook om binnen een maand 10 miljoen extra tablets te doneren.

Afgelopen woensdag publiceerden we het succesverhaal van Dr. Vladimir Zelenko, een bestuurs-gecertificeerde huisarts in New York, nadat hij 350 coronaviruspatiënten met 100 procent succesvol had behandeld met behulp van een cocktail van medicijnen: hydroxychloroquine, in combinatie met azithromycine (Z-Pak), een antibioticum om secundaire infecties te behandelen, en zinksulfaat. Dr. Zelenko zei dat hij het symptoom van kortademigheid binnen vier tot zes uur na de behandeling zag verdwijnen.

Nu verstrekt Dr. Zelenko, een Joods-orthodoxe immigrant uit Rusland, updates over de behandeling nadat hij met succes 699 COVID-19 patiënten in New York behandelde. In een exclusief interview met de voormalige burgemeester van New York, Rudy Giuliani, deelde Dr. Vladmir Zelenko de resultaten van zijn laatste studie, waaruit bleek dat van zijn 699 behandelde patiënten, nul patiënten stierven, nul patiënten geïntubeerd, en vier ziekenhuisopnames.

Dr. Zelenko zei dat de hele behandeling slechts $20 kostte over een periode van 5 dagen met 100% succes. Hij definieert succes als “Niet sterven”. Dr. Zelenko postte vorige week voor het eerst zijn Facebook-videoboodschap waarin hij president Trump opriep om “het land te adviseren deze medicatie over te nemen.”

Een studie van het National Institute of Health (NIH) bevestigde ook enkele bevindingen van Dr. Zelenko. De studie van het NIH toonde aan dat zinksupplementen de morbiditeit van infecties van de lagere luchtwegen bij kinderen in ontwikkelingslanden verminderen. Een tweede studie van het NIH, getiteld: “In Vitro Antiviral Activity and Projection of Optimized Dosing Design of Hydroxychloroquine for the Treatment of Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus 2 (SARS-CoV-2)”, toonde ook aan dat hydroxychloroquine krachtiger is in het doden van het virus in vitro (in de reageerbuis en niet in het lichaam).

Hieronder staat een video van zijn laatste interview waarin hij het succes van de behandeling uitlegt:Bronnen:

♦ naar een artikel van Wim JongmanDr. Vladimir Zelenko heeft nu 699 coronaviruspatiënten met 100% succes behandeld met behulp van hydroxychloroquine sulfaat, zink en Z-Pak” van 31 maart 2020 op de site van Wim Jongman.nl

♦ naar een artikelDr. Vladimir Zelenko has now treated 699 coronavirus patients with 100% success using Hydroxychloroquine Sulfate, Zinc and Z-Pak” van 28 maart 2020 en een artikelJim Santilli, a coronavirus patient, says hydroxychloroquine and azithromycin saved his life” van 31 maart 2020 en een artikelIsraeli pharmaceutical company Teva to donate 6 million hydroxychloroquine sulfate tablets to hospitals nationwide for treatment of coronavirus (COVID-19)” van 30 maart 2020 op de site van TechStartups Team

2 gedachtes over “Dr. Vladimir Zelenko heeft nu 699 coronaviruspatiënten met 100% succes behandeld

  1. Als het werkt gebruik het dan bij iedereen. Zorg ervoor dat er meer word gemaakt zodat het op voorraad is .

    Like

Reacties zijn gesloten.