Gaza Unplugged afl.154: Feestzalen en bruilofts evenementen afgelast door corona

Vandaag weer plaatjes van “mensonwaardige toestanden in Gaza, bergen kapot geschoten gebouwen en moskeeën, bloederige lichamen overal verspreid op de grond, huilende kinderen en vrouwen, pure ellende en miserie… nog erger dan in KZ Buchenwald of Auschwitz-Birkenau!

….<CUT!> <CUT!> <CUT!> Sorry mensen, dat was de verkeerde tape die werd geproduceerd door Pallywood, de leugenmachine in Gaza, gesponsord met Amerikaanse en Westerse duiten.

Opnieuw dus.

Vandaag plaatjes van Feestzalen Avenue in Gaza, een gekende restaurant en coffeeshop in de Strook. Prachtige feestzalen, restaurant, binnentuin met allerlei speelattracties voor de kinderen en last but not least, de feestzaal voor het pasgehuwde bruidstel. Ik hoef hier verder niks meer aan toe te voegen. De beelden spreken voor zich.

De volledige waarheid van Gaza? Zoek niet verder dan de blog van Brabosh.com, want niemand anders brengt dit soort beelden over de verborgen welvaart van Gaza. En geef toe, diep in uw hart wenst u toch dat het goed gaat met de burgerbevolking van Gaza, ja toch? Wel, ik ook.

En aan de duizenden plaatjes en artikels te merken in de rubriek Gaza Unplugged op deze blog, lijkt het vele Gazanen bijzonder goed voor de wind te gaan en dat kan ik alleen maar toejuichen.