Het Coronavirus is geen verhaal van ONS tegen HEN: het gaat om ons allemaal

De hyper-partijdige wereld waarin we leven duwt een vreselijk verhaal van sommige mensen tegen anderen in de daadwerkelijke strijd tussen een micro-klein virus dat de hele mensheid bestrijdt.

Rijk versus Arm
Uiterst linkse media zoals The New York Times schrijven de afgelopen jaren over inkomensongelijkheid en vermogensongelijkheid en bekijken het coronavirus door dezelfde lens. De kranten schrijven dat de armen ‘de dupe worden’ van de pandemie en ‘achterblijven’. Die woordkeuzes zijn gewoon niet waar. Iedereen wordt aangevallen door de pandemie.

Rijke mensen zitten niet achterin, terwijl arme mensen in de frontlinie de ziekte bestrijden om hun rijke klanten te helpen. Er zijn hoogopgeleide artsen in de frontlinie die vechten voor ieders voordeel, niet voor obers. De rijken laten niemand achter omdat iedereen die in contact komt met een geïnfecteerde persoon wordt getest.

Terwijl in beroepen met een lager inkomen, zoals fastfoodrestaurants, mensen in de buurt werken en daardoor vatbaarder zijn voor het oplopen van het virus, was het een rijke advocaat uit de buitenwijken van New York City die voor het eerst ziek werd en het naar zijn buren verspreidde.

Mensen met een lager inkomen hebben hun salaris verloren naarmate winkels en restaurants zijn gesloten, maar de eigenaren van kleine bedrijven die deze locaties runnen, verliezen in feite geld tijdens de pandemie en verdienen niet alleen geen geld.

De armen zijn beslist kwetsbaarder omdat ze geen spaargeld hebben om te beheren wanneer ze plotseling zonder loon zijn, maar de Times schreef over de pandemie als klassenoorlog. Ze laten het uitschijnen alsof de elitaire samenleving ervoor heeft gekozen om laagbetaalde werknemers uit hun baan te halen om te voorkomen dat de rijken ziek worden.

‘Chinese Virus’ versus Coronavirus
Trump heeft een mantra van ‘Amerika op de eerste plaats’ gezet. Je tegenstanders labelen met negatieve namen en stereotypen geeft vaak het gevoel superieur te zijn en deze wereldwijde tegenstander geeft Trump de mogelijkheid om zijn thema te spelen.

Trump noemde het virus het ‘Chinese virus’ omdat het in China begon, in plaats van in Covid-19, het coronavirus van 2019. Hierdoor kreeg de president de kans om een ​​isolationistisch standpunt in te nemen door de grenzen te sluiten en mensen thuis te houden tegen een buitenlandse indringer.

Trump is niet de enige die dergelijke voorzorgsmaatregelen neemt, maar het hernoemen van het virus was een manier om een ​​bepaald verhaal te bevorderen. De schande is dat het virus alle mensen aanvalt en een remedie de hele mensheid zal helpen.

Anti-zionisten beschuldigen VS en Israël van Coronavirus Samenzwering
Tijdens de eerste maanden van de uitbraak van het coronavirus in december 2019 en januari 2020 waren China en Iran de zwaarst getroffen landen, met veel Arabische nieuwsuitzendingen die beweerden dat de Verenigde Staten en Israël biologische oorlog voerden.

Sommige extreem-linkse beroemdheden beschuldigden zelfs de Joodse schoonzoon van Israël en Donald Trump ervan het virus te ontwikkelen, zodat ze rijk konden worden door de verkoop van het vaccin.

Verloren in de discussie is dat het SARS-CoV-2 is, de nieuwste in een soort Severe Acute Respiratory Syndrome (SARS) die al jaren aan de gang is, dit is de 2019-variant die besmettelijker is. Veel farmaceutische bedrijven over de hele wereld werken al jaren aan de ontwikkeling van vaccins voor alle SARS-stammen.

Een virus kent geen rijk of arm, Amerikaans of Chinees, Israëlisch of Arabisch. Het valt alle mensen aan met dezelfde kracht. Het is tragisch dat een pandemie niet alleen niet dient als middel om de mensheid bij elkaar te brengen, maar wordt gebruikt als een middel om politieke punten te scoren en mensen verder van elkaar te distantiëren in een tijd van gedwongen sociale afstand.

Het is een triest commentaar op het weefsel van fatsoen vandaag.

Antisemitische kwakkel:
Israël heeft het Joodse Trojaanse -corona- Paard binnengebracht!


Bronnen:

♦ naar een artikel “The CoronavirUS is Not Us Versus Them” van 23 maart 2020 op de site van First One True

♦ naar een artikel van Benjamin Kerstein “Coronavirus Takes Heavy Toll on Prominent Jewish Leaders in US, Israel, Europe” van 22 maart 2020 op de site van The Algemeiner

♦ naar een artikel van Dr. Frank Musmar “The Effect of Coronavirus on the Global Economy” van 20 maart 2020 op de site van The Begin–Sadat Center for Strategic Studies (BESA Center)

Een gedachte over “Het Coronavirus is geen verhaal van ONS tegen HEN: het gaat om ons allemaal

 1. Oké niet (loepzuiver) on topic maar sterk gerelateerd.
  Het corona virus is voor sommigen (in feite velen) een middel om (belgie) eenheid te creëren, hoe schaamteloos is dat.
  Ik heb mijn buik vol van lieden die roeptoeteren “samen zijn we sterk” of meer van dat geneuzel.
  Nu is het alle hens aan dek voor mensen in de frontlinie (ja zo heet ik het omdat ik mensen ken die er nu in staan) en beroepen die onmisbaar zijn om (wat rest van een sputterende economie recht te houden.
  Voor hun heb ik bewondering, is het de chirurg of een poetshulp, de bakker of de industriële bakkerij, de beenhouwer die zijn vlees laat bezorgen, de mensen in de supermarkt(en) die afgesnauwd worden omdat IDIOTEN karren vol nodig hebben en bereid zijn om zwakkeren letterlijk tegen de grond kwakken.
  Zovelen die nu hun beste laten voorstaan en zo de wereld tonen dat onbaatzuchtigheid nog bestaat in die mate dat ze er zelf aan ten onder gaan.

  Like

Reacties zijn gesloten.