Palestijnen proberen de schijnwerpers weg te draaien van het coronavirus en op zich te richten

Voor Palestijnse leiders moet alles om hen gaan. Ze proberen elk probleem te kapen, van het milieu tot feminisme tot water. Het is moeilijk om een ​​wereldwijde crisis te kapen. Maar ze proberen het nog steeds, zoals deze video (onderaan) laat zien.

Deze video is gemaakt door de PLO-afdeling voor openbare diplomatie, onder leiding van Hanan Ashrawi, de persoon die verantwoordelijk is voor veel antisemitische propaganda via haar Miftah-NGO. (Het lijkt grappig om het een NGO te noemen als het wordt geleid door een PLO-medewerker.)

Deze video heeft twee thema’s:

♦ 1) Israël onderdrukt de Palestijnen nog steeds, zelfs tijdens de coronaviruscrisis, door alles te doen wat het al decennia doet.

Ja, Israël verdedigt zichzelf nog steeds tegen terreuraanslagen. Hier proberen de Palestijnen de schijnwerpers te grijpen en het coronavirusverhaal te kapen, omdat ze er, net als kinderen, een hekel aan hebben om niet in het middelpunt van de belangstelling te staan.

♦ 2) Israël houdt de Palestijnen actief tegen om het virus te bestrijden.

Dit was een cynische provocatie van de Palestijnse Autoriteit. Ze stuurden hun ‘dokters’ naar Jeruzalem om te doen alsof ze de officiële gezondheidsautoriteiten van de stad waren, ze hingen mededelingen op en zeiden dat ze ontsmettingsmiddel spoten. Israël arresteerde hen op de juiste manier omdat er maar één gemeentebestuur en één verenigd actieplan kunnen zijn, en de Palestijnen waren bezig met een politiek manoeuvre vermomd als humanitair – een spel dat ze eerder hebben gespeeld.

Terwijl de wereld Covid-19 bestrijdt, maakt de PLO anti-Israëlische propagandavideo’s. Dit terwijl Israël al wekenlang samenwerkt met de Palestijnse Autoriteit om het virus te bestrijden in de Palestijnse gebieden.


Bronnen:

♦ naar een artikel van EoZ “Palestinians try to take the spotlight back from the coronavirus” van 20 maart 2020 op de site van Elder of Ziyon

Een gedachte over “Palestijnen proberen de schijnwerpers weg te draaien van het coronavirus en op zich te richten

 1. “De palestijnen” zeggen, proberen etc.etc.etc……..

  “De palestijnen” hebben het blijkbaar nog niet begrepen……de wereld is veranderd!

  Hun jammer verhaal over hun leven als ‘onderdrukte vluchteling’ interesseet niemand meer.

  De wereld zoals hij was is geweest!

  Mensen verliezen hun leven, gezondheid, firma & levensonderhoud met alle gevolgen van dien en houden zich écht niet meer bezig met ‘de palestijnen’ en hun gezeur over hun eigen geformeerde probleem.

  Het komt nog erger……..

  Europa zal de miljoenen die ze voor “UNWRA & de opbouw van palestina” nodig had nu voor zichzelf nodig hebben.

  De economie gaat hard onderuit, de werkloosheid zal sterk stijgen, zaken gaat failliet en regeringen zullen minder belastinginkomsten binnen krijgen terwijl de kosten de pan uit zullen rijzen en regeringen zullen moeten bijspringen om niet alles inmekaar te laten klappen.

  De ‘bezette palestijnse vluchteling’ is een verhaal dat zijn beste tijd gehad heeft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.