Leider Islamitische Jihad op Iran TV: Soleimani veranderde bende Gaza-terroristen in een krachtig leger

Plaatje hierboven: Ziyad Nakhala (rechts) en Iran’s Generaal Qassem Soleimani (links), commandant van de Al Quds-brigade van de Iraanse Revolutionaire Garde, tijdens een eerder bezoek. Samen plannen smeden om Israël van de kaart te vegen … [beeldbron: JCPA]

In een interview gegeven aan een Iraans tv-kanaal zei senior islamitische Jihad-terrorist Ziyad al-Nakhalah dat de door de VS geliquideerde aartsterrorist, generaal Qassem Soleimani, raketten naar Gaza en technologie heeft overgebracht om ze daar te bouwen.

De jihadistenleider vertelde dat Soleimani toezicht hield over de opleiding van Palestijnse terroristen die Gaza verlieten om in Iran training te krijgen voor het maken van raketten en bommen. De generaal was ook aanwezig in operationeel bevel tijdens de oorlogen tegen Israël in 2008, 2012 en 2014.

De leider van de Palestijnse Islamitische Jihad vertelde:

Het was niet genoeg voor hem om ons klaargemaakte raketten te sturen. In feite zou hij ons de technologie sturen om deze raketten te bouwen. Daarom kan Gaza vandaag met trots zeggen dat het duizenden raketten heeft. Raketten die alle zionistische steden [Israël] kunnen raken. Deze technologische bekwaamheid is een Iraanse bekwaamheid die werd voorbereid door onze broeders [in terrorisme] in de Revolutionaire Garde [terreurgroep]. Soleimani heeft de Palestijnse beweging [Gaza-terroristen] getransformeerd van een paar ondergrondse militairen [islamitische terreurgroepen] naar een krachtig leger dat alle soorten wapens heeft en over verschillende capaciteiten beschikt.

Qassem Soleimani, de toenmalige bevelhebber over de Iraanse extraterritoriale terreurgroep Quds Force, werd op 3 januari 2020 geliquideerd tijdens een Amerikaanse drone-aanval op Bagdad International Airport. Naar verluidt werd Israëlische inlichtingen gebruikt bij de gerichte eliminatie.

Soleimani en zijn terroristen waren verantwoordelijk voor de dood van honderden Israëli’s, Amerikanen en coalitiemilitairen en de verwonding van duizenden anderen. Soleimani, bekend als de ‘schaduwcommandant’ van Iran, die sinds 1998 de Quds Force leidde, was het brein van het Iraanse terrorisme in het buitenland.

Tijdens de oorlog in Irak waren het de eenheden van Soleimani die de Iraakse terroristen van speciaal gemaakte bommen voorzagen die het pantser konden binnendringen, een dodelijk wapen tegen Amerikaanse troepen.

In Iran werd met grote verslagenheid en vervuld van wraak, gereageerd op de dood van generaal Qassem Soleimani, de poulain van de Opperste Geestelijke Leider van Iran, Ayatollah Ali Khamenei. Naar verluidt barstte Khamenei zelfs in snikken uit op de publieke begrafenis van zijn oogappel Soleimani; videobeelden hieronder:


Bronnen:

♦ naar een artikelSenior Islamic Jihad terrorist to Iranian TV: Soleimani transformed Gaza terrorists into a powerful army” van 7 maart 2020 op de site van Behind The News (BTN)

Een gedachte over “Leider Islamitische Jihad op Iran TV: Soleimani veranderde bende Gaza-terroristen in een krachtig leger

  1. Iedereen heeft recht op zijn mening….ook deze zoveelste Jihad terrorist uit Iran.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.