Palestijnen aan China: ‘Hebben jullie al geprobeerd het coronavirus met terrorisme te bestrijden?’

Leiders van de Palestijnse nationale bevrijdingsbeweging herhaalden hun aanbod van hulp deze week aan de Volksrepubliek China in haar inspanningen om een ​​virulente ademhalingsepidemie te bestrijden, wat suggereert dat Beijing de methoden toepast die de Palestijnen al honderd jaar gebruiken tegen Joden: onder andere steken, bombarderen, kapen, schieten, rammen en gijzelen.

China’s strijd tot nu toe om de verspreiding van coronavirus tegen te gaan, heeft de president van de Palestijnse Autoriteit en PLO-voorzitter Mahmoud Abbas en verschillende van zijn hooggeplaatste ambtenaren ertoe aangezet hun suggesties te herhalen, te midden van de bezorgdheid dat het oorspronkelijke aanbod van hulp vorige week onopgemerkt is gebleven.

Abbas stuurde een persoonlijke boodschap naar de Chinese president Xi Jinping met specifieke vermelding van de uitgebreide ervaring van het Palestijnse volk met veel van de methoden, zelfs die zoals kaping die slechts enkele oudere veteranen van het verzet nog kennen.

“Het zou onze eer en ons voorrecht zijn, en niet te vergeten onze plicht, om uw land op alle mogelijke manieren te helpen,” verklaarde Abbas. “Ik wil graag onze uitgebreide kennis van technieken ter beschikking stellen om deze problemen weg te nemen, aangezien we meer dan een eeuw ervaring hebben opgedaan in deze arena, tegen de zionistische plaag.”

“Onze eerste aanbeveling betreft bombardementen, schietpartijen en algemene chaos gericht op niet-verdedigde leden van de samenleving van de ziekteverwekker,” legde hij uit. “Door de families van het virus, hun meest kwetsbare, aan te vallen, zal de ziekte zich ongemakkelijk voelen in jouw land en wordt voorkomen dat het een permanente aanwezigheid of enige vorm van controle krijgt.”

“Als dat de ziekte niet wegjaagt,” voegde zijn adviseur Saeb Erekat toe, “moet je misschien je bondgenoten en buren inschakelen om binnen te vallen. Dit kan het risico van verlies van potentiële soevereiniteit met zich meebrengen, maar het risico is het waard en in elk geval kunt u doorgaan met de bomaanslagen, schieten en andere aanvallen totdat het laatste virus is geëlimineerd. Indien nodig kun je civiele vliegtuigen besturen en iedereen aan boord bedreigen als het virus weigert mee te werken.”

“De sleutel is om je ultieme overwinning altijd als verzekerd en op handen zijnde te beschouwen, ongeacht wat iemand anders zegt, of de feiten waar ze op wijzen,” vervolgde hij. “Ontmoedigend nieuws is bijna net zo’n grote vijand als de Zionis – ik bedoel het virus zelf. Als je na verloop van tijd constateert dat, ondanks of zelfs vanwege je methoden, het virus alleen maar sterker is geworden, steeds meer is overgenomen, zou het absoluut verkeerd zijn om iets toe te geven aan de realiteit.

“Op dit punt wordt uw volledige identiteit en gevoel van waarde bepaald door uw strijd tegen deze vijand, en het accepteren van iets anders dan totale triomf, totale vernedering van de ziekte voordat u het in de zee drijft, zou een verraad van duizenden van uw eigen mensen vormen Je hebt onderweg opgeofferd.”

(lachen met de satires van PreOccupied Territory)


Bronnen:

♦ naar een artikelPalestinians To China: Have You Tried Fighting Coronavirus With Terrorism?” van 25 februari 2020 op de site van PreOccupied Territory – Jsut Ahead Of The News