Ziekelijke parade van antisemieten gekleed in half Hitler, half holocaust slachtoffer kostuums

Ook op het carnaval in Badajoz, Spanje, kon het antisemitische plezier niet op. Gelachen dat er werd! In Europa’s nieuwste vertoning van ziekelijk antisemitisme, stapten de deelnemers op in een soort kostumms die half Hitler, half concentratiekampslachtoffer waren. Er werd ook de iconische inkompoort van Auschwitz-Birkenau mee gesjouwd.

De antisemitisme-crisis in Europa blijft mensen inspireren om elkaar te overtreffen in bizarre outfits, pakken en praalwagens, terwijl ze met hun klompen en marslaarzen over de herinnering aan de zes miljoen vermoorde Joden blijven stappen. Buiten het continent blijft het natuurlijk mensen shockeren.

Afgelopen zondag in Badajoz paradeerde de groep comparsa Los Mismos met zijn 160 leden met een kostuum in tweeën gedeeld. De ene helft was een nazi-soldaat met een gekruiste hakenkruis op zijn schouder en de andere helft een gevangene in het gestreepte pak van concentratiekampen.

Video: Los mismos – Carnaval de Badajoz 2020

Tijdens de parade was de reactie die in het publiek heerste die van een ongemakkelijke stilte. De vlag was de toegangspoort tot het kamp Auschwitz met de swastika en de ster van David samen. Een lid gekleed als Hitler met een meisje in zijn armen leidde de stoet. Dit omvatte de zogenaamde ‘ doodstrein’ waar de gevangenen op weg waren naar de gaskamer.

Een metalen hek en maskers maakten de rekwisieten compleet. Ten slotte combineerde de choreografie krijgshaftige militaire stappen met de gang van gevangenen. Op een specifiek moment dansten ze allemaal samen. De parade vond plaats in hetzelfde tijdsbestek dat een andere soortgelijke spot van de Holocaust werd opgevoerd in Campo de Criptana, Spanje.

Deze gebeurtenissen volgen kort na het carnaval in Aalst, België, een jaarlijks evenement dat in grove antisemitische stereotypen handelt, waarin Joden werden afgeschilderd als insecten en groteske monsters omringd door ratten en geldzakken.

Banalisering en bespotten van de HolocaustBronnen:

♦ naar een artikel van Eli Nahum “At another Spanish carnival, dancers equate Jews and Nazis alongside train and Auschwitz floats” van 2 maart 2020 op de site van Monitoring Antisemitism Worldwide (MAW)

♦ naar een artikel van Cnaan Liphshiz “At another Spanish carnival, dancers equate Jews and Nazis alongside train and Auschwitz floats” van 2 maart 2020 op de site van The Jewish Telegraphic Agency (JTA)

♦ naar een artikelSHOCKING: Sick Parade of Anti-Semites Dressed in Half Hitler, Half Holocaust Victim Costumes” van 4 maart 2020 op de site van United With Israel

♦ naar een artikel van J. Lopez-Lago “El genocidio nazi, nueva línea roja del Carnaval” van 27 februari 2020 op de site van Hoy

3 gedachtes over “Ziekelijke parade van antisemieten gekleed in half Hitler, half holocaust slachtoffer kostuums

 1. Wat vooral uit al deze carnavals naar voren kwam was de totale domheid van mensen.

  Een afgestompte massa die dit soort ‘grappen’ nodig heeft om zich te manifesteren is pijnlijk om te zien.

  Zijn dit mensen die de straat opgaan om ‘vluchtelingen’ te helpen eigen steden & landen te ontwrichten…. …in naam der humaniteit.

  Is dit de massa die ‘het klimaat’ zien als het grootste gevaar der mensheid………..terwijl zij dat zelf zijn.

  Domheid is grenzeloos & grensloos…..en dat bewijst de hossende & hersenloze massa in Europa keer op keer.

  Like

 2. Hier is nochtans heel wat huisvlijt ingekropen, om zo’n 160 stuks tweeledige (Hitler/Holocaust) pakken maken.

  Ik zie in mijn verbeelding hoe zo een dozijn bejaarde Spaanse chicas met naald en draad het allemaal aan elkaar knopen, terwijl ze elkaar trachten af te troeven in de goorste praat, onzin en leugens over Joden. Ik kan hun gelach, gekrijs en getier tot hier horen 😦

  Like

 3. Dat bedoel ik.

  Domheid regeert de wereld en dat zijn niet alléén die Spaanse chica’s of de hossende hersenloze massa lolbroeken of de ‘architecten’ van de Aalster praalwagens (ja daar is ook diep over nagedacht)…….maar vooral de ‘intelligentia’ die ons regeren & moreel beleren & dit tolereren.!

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.