Extreemrechts Pools parlementslid: ‘Pogroms zijn goed voor de Joden, het helpt natuurlijke selectie’

Plaatje hierboven: Nasleep van een pogrom in Iasi, Roemenië, juli 1941. Tijdens de deportatie van overlevenden van een pogrom in Iasi naar Calarasi of Podul Iloaei, stopten de Roemenen even om de lichamen uit de trein te gooien van diegenen die onderweg waren gestorven [beeldbron: Historisches Archiv der Stadt Koln]

Een extreemrechts lid van het Poolse parlement en voormalig EU-parlementslid Janusz Korwin-Mikke zei vorige week dat pogroms tegen Joden het joodse volk ten goede zijn gekomen, omdat het door de natuurlijke selectie de zwakkeren in de Joodse samenleving heeft weggefilterd.

Elke Pool kreeg het antisemitisme met de moedermelk ingezogen. Niemand moet ons vertellen hoe we ons standpunt moeten uiten en hoe we de doden kunnen eren” (Israëls interim-minister van Buitenlandse Zaken Israel Katz, Polen, 17 februari 2019 [bron])

Korwin-Mikke, een vooraanstaand lid van een coalitie van extreem-rechtse partijen genaamd Confederation, Liberty and Independence (Konfederacja), sprak afgelopen donderdag in een nieuwsprogramma op de Poolse tv-zender Polsat over de gevolgen van de coronavirus-epidemie.

Tijdens zijn interview zei Korwin-Mikke dat het coronavirus een voordeel had omdat het de zwakkeren uitroeide door natuurlijke selectie en de genenpool van de mensheid verbeterde. Niet tevreden met deze opmerkingen, probeerde de Confederation MP zijn punt te bewijzen door te wijzen op de Joodse geschiedenis.

Korwin-Mikke zei dat moorddadige pogroms tegen Joden in Europa een positief resultaat hadden omdat de zwakkeren in de Joodse gemeenschap stierven en de sterken overleefden, wat impliceert dat dit de voorraad van het Joodse volk verbeterde.

En hij ging nog verder en zei dat rabbijnen zelfs voor dergelijke pogroms waren geweest om te profiteren van de ‘natuurlijke selectie’ voordelen van dergelijke slachtingen. Een video met de opmerkingen van Korwin-Mikke werd op een Facebook-pagina van de Confederatie geplaatst.

Hitler poseerde ook graag met kinderen om zijn ‘goede inborst’ te tonen


Bronnen:

♦ naar een artikel van Jeremy Sharon “Polish MP says pogroms were good for Jews, assisted natural selection” van 3 maart 2020 op de site van The Jerusalem Post

Een gedachte over “Extreemrechts Pools parlementslid: ‘Pogroms zijn goed voor de Joden, het helpt natuurlijke selectie’

  1. Na de lol festijnen in Belgie & Spanje, de lessen & logica van de Polen, de moorden op Joden in Frankrijk, de haatkoren op onze voetbalvelden, de opnieuw gelegitimeerde openlijke Jodenhaat, de wegkijk politiek van politie & gerecht etc.etc. …..leert ons dat het dunne laagje beschaving is weggepoetst en de ware, ons zo bekende aard van de beschaafde Europeaan weer te zien is,…… in al haar glorie!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.