10 jarig Palestijns meisje dreunt moordzuchtig ‘gedicht’ af op PA-TV +video

Op 11 februari 2020 zond de Palestijnse openbare omroep Palestina TV een bericht uit van een pro-Abbas-demonstratie. Toen zij zich tot de Amerikaanse president Donald Trump richtte, reciteerde een 10-jarig Palestijns meisje met de naam Juman “een gedicht” met de volgende regels:

Trump. Als u oorlog wilt, verklaren we u de oorlog. Wij zullen alles in het oosten en in het westen in lichterlaaie zetten. We zullen uw eer vervloeken, jij landloper. U bent de broer of zus van een smerig wijf, Trump. Als u oorlog wilt, verklaren we u de oorlog. We zullen die ontsteken in het Oosten en in het Westen. Dat is het! We zijn klaar met uw vleierijen. Dat is het! We zijn klaar met uw vleierijen. Haat ons! Wij willen niet geliefd zijn. Mijn thuisland is geen speelgoed in uw handen. De zionisten zullen uit mijn thuisland worden gegooid. Optellen, aftrekken en delen, maar ik zal geen vermenigvuldiging toestaan. Luister! Luister goed naar mij en hoor wat ik zeg, jij vuile hoerenzoon.


Bronnen:

♦ naar een artikel en een video10-Year-Old Palestinian Girl at Pro-Abbas Demonstration Curses Trump, Says: If You Want War, We Declare War” van 11 februari 2020 op de site van The Middle East Media Research Institute (MEMRI)

4 gedachtes over “10 jarig Palestijns meisje dreunt moordzuchtig ‘gedicht’ af op PA-TV +video

 1. Saudi Arabie & Quatar….de ouders van palestina hebben zware ruzie met elkaar en besloten te gaan scheiden.

  Palestina mocht kiezen bij wie ze wilde wonen….bij pappa Saudi of mamma Quatar onder de voorwaarde dat ze dan géén contact meer zou hebben met de ander.

  De kleine dwarse Palestina wilde niet kiezen en werd door de VN rechter uit huis geplaatst, voorlopig in een jeugdinrichting waar de EU de scepter zwaait met héél veel experts die allemaal weten wat het beste is voor onze kleine palestina.

  De plechtige EU belofte om haar te helpen haar eigen huis te bouwen en op eigen benen te staan is iets wat de kleine palestina helemaal niet wil horen want die vind het prima zo.

  Er word tenslotte goed voor haar gezorgt, kleding & eten komen op tijd en zo is er veel vrije tijd voor hobbies….balonnen blazen & bouwpaketten in elkaar zetten.

  En zo is de kleine palestina alleen op de wereld met niemand die écht naar haar luisterd of van haar houd en dus doet ze het énige wat haar is gebleven………….ze zingt smartlappen.

  Hoe jammer is het dan dat niemand die wil horen want ook de muziek wereld is verandert.

  Like

 2. Vreemd, ik zie bij de openbare omroep BRT enkel en alleen zielige palestijen die net niet massaal vernietigd worden door de Israëlische “bezetter”.
  Wie ook maar één nanoseconde durft te beweren dat er ook maar één mainstream media kanaal in de verdomde eu de berichtgeving over de palestijnen correct weergeeft is of blind of antisemitisch.
  Honderden filmpjes met de palestijenn die oproepen om Israël te vernietigen circuleren op het www en de mainstream (met in de voorhoede de openbare omroep BRT) laten de niet kritische kijker (die als een konijn naar een lichtbak staart) alleen maar beelden zien waar ze Israël of haar regering kunnen beschadigen.
  BRT (heb het die Pauwels Tim al meerdere keren geschreven) hun “verslaggeving” rond Israël en de palestijnen is allesbehalve correct (van een understatement gesproken), net als hun berichtgeving over de islamieten invaders of wat dan ook.

  Like

  1. En dan klagen journalisten dat ze hun geloofwaardigheid hebben verloren bij de in hun ogen domme massa, maar dat dat dus totaal niet hun schuld is maar de onze…….én van Trump!

   Neutrale en feitlijk juiste berichtgeving bestaat niet meer.
   Alles draait om het narratief en het gestylde beeld dat daarbij past, inclusief de ‘objectieve’ eigen mening van de journalist.

   Liked by 1 persoon

   1. yep, hun eigen vooringenomenheid bepaald (als ze iets publiceren) de toon van het verslag.

    Like

Reacties zijn gesloten.