Zwarte Zondag in Aalst: enkel de weergoden dreigen de antisemitische pret te verstoren

Plaatje hierboven: In antisemitisch Aalst wordt er straks “weer goed gelachen met de Joden”: 2000 ‘Aalsterse Jodensterren’ uitgedeeld, de carnavalsgroep De Zwiejtollekes laat de poppen weer rijden maar deze keer in het goud geschilderd, rechts duizenden Aalsterse carnavalslintjes uitgedeeld.

Alles wijst erop dat deze editie wel eens de meest grimmige carnaval gaat worden sinds de nazi-tijd.

Dat alles met openlijke instemming en ondersteuning van de burgemeester van Aalst Christoph D’Haese, een boegbeeld van de rechts conservatieve partij de Nieuwe-Vlaamse Alliantie aka N-VA geleid door burgemeester van Antwerpen Bart De Wever: “De verandering werkt!” leest het motto van de partij. De Joden zelf zijn niet zo gelukkig met “die verandering” maar dat zal de politici worst wezen.

Andermaal laten de politici het massaal afweten en steken hun kop diep in het zand uit schrik dat kritiek op zo’n populair volksfeest hen stemmen zou kosten, want nieuwe parlementsverkiezingen hangen in de lucht. Enkel de liberale minister voor Samenleven Bart Somers (Open VLD) neuzelde wat en zei “Er zijn dingen waarmee men niet lacht.”

Het enige wat de antisemitische pret in Aalst nog kan verstoren zijn de weergoden. Echter, ondanks windstoten tot 100 km/u en code geel wordt Aalst Carnaval niet afgelast, zei burgemeester D’Haese (N-VA). Dus met wat sjaanse worden straks de Jodenkoppen van Aalst van de straat geblazen… recht omhoog in de stratosfeer waar ze onherroepelijk zullen verdampen.

In elk geval gaan de Jodenhaters van Aalst niet met lege handen naar huis. Gemeenteraadslid Michel Van Brempt van Forza Aalst, een scheurlijst van de extreemrechtse partij Vlaams Belang, heeft voor de gelegenheid duizenden buttons met een ‘Aalsterse Jodenster’ laten maken en uitgedeeld. “Elke gelijkenis met het origineel is toeval“, zei Van Brempt met een vettige grijns.

Benieuwd wat dat straks gaat worden in Aalst. De donderwolken hangen al in de lucht, zwaar onweer dreigt, en dat is niet de schuld van de Joden.

Wordt vervolgd…


Bronnen:

♦ naar een artikel van Bob van Huet “Praalwagen met ‘Jodenkoppen’ gaat weer rijden in Aalst” van 22 februari 2020 op de site van Het Algemeen Dagblad

♦ naar een artikel van Rutger Lievens “2.000 ‘Aalsterse Jodensterren’ verdeeld aan carnavalisten” van 22 februari 2020 op de site van Het Laatste Nieuws (HLN)

♦ naar een artikelAJC calls on Belgium to stop anti-Semitic carnival in Aalst” van 21 februari 2020 op de site van Arutz Sheva

♦ naar een artikel van Guy Millière “Anti-Jewish Hatred Is Alive and Well” van 22 februari 2020 op de site van The Gatestone Institute

4 gedachtes over “Zwarte Zondag in Aalst: enkel de weergoden dreigen de antisemitische pret te verstoren

 1. De weergoden laten hun toorn los over Aalst.

  Dit is in samenspraak & zorgvuldige samenwerking met de Joodse Lobby & Israelische Mossad die hun krachten & invloed hebben gebundeld om de lallende grapjassen uit Aalst humor bij te brengen.

  Ja mensen….de weergoden zijn omgekocht met dat vele geld van al die invloedrijke Joodse banken & bankiers.

  Toch wel handig al die invloed.

  Geliked door 2 people

 2. “…Het enige wat de antisemitische pret in Aalst nog kan verstoren zijn de weergoden. Echter, ondanks windstoten tot 100 km/u en code geel wordt Aalst Carnaval niet afgelast, zei burgemeester D’Haese (N-VA). Dus met wat sjaanse worden straks de Jodenkoppen van Aalst van de straat geblazen… recht omhoog in de stratosfeer waar ze onherroepelijk zullen verdampen…”

  kan er niet aan doen maar men humeur was onmiddellijk op zijn best bij het lezen van bovenstaande 🙂

  Deze openlijke Jodenhaat onder het mom van carnaval wordt aangegrepen door antisemieten uit eender welk politiek spectrum of lieden (hij/zij) uit eender welke sociaal weefsel onder de noemer “het is voor te lachen”…
  Nogmaals was het echt voor te lachen (met de joden) werd er inderhaast iets rond de islamieten en hun mohammed gemaakt om te bewijzen dat ze “met iedereen lachen”.
  Laat ons hopen dat het windkracht10 of meer wordt en hun antisemitisme inderdaad opgaat in (de) lucht.
  Tussen haakjes de (allesbehalve) neutrale objectieve ombudsman Pauwels Tim uit de openbare omroep krochten van de BRT, liet zijn licht schijnen waarom wel uitgebreid de “karikaturen” van de Jodenhaters uit Aalst (en omstreken) werden getoond op de BRT.
  Als goede gewoonte kromme logica van een ambtenaar in dienst van een omroep die als broodheer de overheid heeft.

  Like

  1. Tim Pauwels blijkt aan een gehoorprobleem te lijden, waardoor hij de liefdestrompet hoort terwijl de haatmuziek gespeeld word.

   Like

Reacties zijn gesloten.