Uitgeprocedeerde Palestijnse asielzoeker onthoofdt Finse blondine en pleegt daarna zelfmoord

Volgens MTV News (MTV Uutiset) werd op maandagavond 20 januari 2020 in Hämeenlinna in het zuiden van Finland een jonge Finse vrouw vermoord door een illegale Arabische vluchteling, die naar eigen zeggen afkomstig was uit Jaffa, Israël. Dit verhaal is nergens terug te vinden in de internationale de mainstream media. Alleen alternatieve media, MTV en Finse lokale kranten hebben hierover geschreven.

Marko Mäkinen, de commissaris voor het strafrechtelijk onderzoek, meldde dat twee lichamen dood werden aangetroffen in een appartement. Één daarvan was het lichaam van de jonge Finse vrouw Sanni Ovaska. Dit gebeurde in een woning in de binnenstad van Hämeenlinna op die maandagavond tussen de avond en middernacht.

Het andere lichaam was van de 27-jarige asielzoeker Hasan Alqina, die wellicht na de moord zelfmoord pleegde. Sanni wilde de relatie verbreken en niet samen met de uitgeprocedeerde Alqina naar ‘Palestina’ vertrekken en werd daarom vermoord.

Hasan Alqina was ook lid van Hamas:

Wat de politie tot nu toe heeft bevestigd is dit: een jonge vrouw werd tussen maandag en dinsdag ’s nachts vermoord door haar ex, die vervolgens zelfmoord pleegde. De vermoedelijke dader is een man die in 2015 naar Finland kwam als asielzoeker met een tijdelijke verblijfsvergunning. Zijn asielverzoek werd echter afgewezen.

Uit social media-accounts blijkt dat de moordenaar Hasan Alqina is die zegt dat hij geboren was in Jaffa, Israël. Het incident werd gemeld door een omstander na het zien van tekenen van een mogelijke misdaad in het appartement. Het onderzoek naar het misdrijf bevindt zich in een vroeg stadium en de methode of het instrument is nog niet gepubliceerd. Het motief voor de handeling is onbekend bij de politie.


Bronnen:

♦ naar een artikel van Hans De Groot “Islamitische asielzoeker onthoofdt jonge Finse vrouw” van 11 februari 2020 op de site van React Nieuws

♦ naar een artikel van Danny “Afgewezen asielzoeker onthoofdt linkse vriendin” van 10 februari 2020 op de site van Common Sense NL

♦ naar een artikelNational Life: in Finland, supported migrants woman was allegedly killed by her migrant boyfriend” van 26 januari 2020 op d esite van Zello

♦ naar een artikel van Lionel Du Cane “REPORT: Pro-Migrant Woman Brutally Murdered by Migrant Boyfriend” van 24 januari 2020 op de site van National File

Een gedachte over “Uitgeprocedeerde Palestijnse asielzoeker onthoofdt Finse blondine en pleegt daarna zelfmoord

 1. Fins meisje dat niet mee naar “palestina” wil met een palestijnse adonis heeft de ultieme prijs betaalt voor haar stommiteit & slechte mensenkennis.

  Laat het een les zijn voor anderen.

  Diegene die écht straf verdienen zijn onze Europeese regeringen die door gebrek aan kennis & inzicht massa’s van dit soort fanatieke primitievelingen naar binnen halen en de eigen bevolking aan haar lot over laat!

  Europa is al totaal lamgeslagen en laat het allemaal maar gebeuren want het is ‘het klimaat dat ons gaat vernietigen.

  Greta & vrienden hebben het voorspeld!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.