Palestijnse Jordaniër Zahran veegt in het Europees Parlement de vloer aan met de Palestijnse kwestie

Mudar Zahran, een ‘Palestijn’ uit Jordanië is een activist voor waarheid en vrede en vertelde in september 2018 tegenover de leden van het Europees Parlement de waarheid over het conflict in het Midden-Oosten.

Hoewel het voor iedereen, die een minimale notie heeft van de geschiedenis van het M-O, klaar en duidelijk is dat Jordanië ‘Palestina’ is, valt Mudar de Europese Unie aan omdat deze zich medeplichtig maakt aan het verdedigen van de ‘Palestijnen’ ten koste van Israël.

Hij zegt de waarheid in het aanvallen van de EU omdat ze hypocriet zijn en de ‘Palestijnen’ gebruiken in hun verlangen om Israël te schaden. Jordanië en Libanon discrimineren veel meer – alsook de Palestijnse Autoriteit – de gewone ‘Palestijn’ in de straat, dan Israël dat doet.

Mudar beweert verder dat Israël de beste hoop is voor het ‘Palestijnse’ volk. “Waarom zou je onze beste hoop vernietigen?”

Mudars houding heeft ertoe geleid dat zijn familie en clan verschrikkelijk hebben geleden in Jordanië en de PA, maar het zijn juist mensen zoals Mudar die vrede brengen – niet de EU.

Mudar Zahran (geboren op 19 april 1973) is een Jordaanse Palestijnse schrijver die wordt omschreven als de secretaris-generaal van de vermeende Jordaanse oppositiecoalitie. In 2010 verhuisde Zahran naar het Verenigd Koninkrijk.

In 2014 werd Zahran door een Jordaanse militaire rechtbank aangeklaagd wegens vier afzonderlijke beschuldigingen tegen hem nadat hij artikelen schreef waarin Jordanië werd beschreven als een apartheidsstaat die lijkt op die van Zuid-Afrika bij de behandeling van Palestijnen.

In Israël zelf is Mudar Zahran een ietwat omstreden figuur. Zo werd hem september 2019 de toegang tot Israël geweigerd waar hij gepland stond om rechtse en kolonistenleiders te ontmoeten omwille van’veiligheidsredenen’.

The Jerusalem Post meldde dat Zahran door sommigen in Israël (waaronder columnisten Ruthie Blum en Dr. Harold Rhode, de schrijfster Caroline Glick van The J-Post en de Amerikaanse blogger Elder of Ziyon) dat hij helemaal niet de zogenaamde ‘Jordan Opposition Coalition’ vertegenwoordigt en enkel op het internet aanwezig is zonder echte steun in Jordanië te genieten.

Palestijnse Jordaniër Mudar Zahran in het Europees Parlement:
“U heeft ons veel pijn gedaan!”
(Engels gesproken, Spaanse ondertiteling)


Bronnen:

♦ naar een artikel van Gavriel Dan “Palestinian” Jordanian Wows The EU With The Truth” van 6 februari 2020 op de site van Israel Unwired

Een gedachte over “Palestijnse Jordaniër Zahran veegt in het Europees Parlement de vloer aan met de Palestijnse kwestie

Reacties zijn gesloten.