Raketten afgevuurd door terroristen uit Gaza op willekeurige burgerdoelwitten in Zuid-Israël

Plaatje hierboven: Ten noorden van de Gazastrook plannen jihadisten van de Al-Quds Brigades van de terreurgroep Islamitische Jihad hun volgende lancering van raketten op willekeurige burgerdoelwitten in Israël [beeldbron: Abed Khatib]

Raketten werden afgeschoten door terroristen in Gaza richting Zuid-Israël. Sirenes klonken in Nir Am Shooting Range. IDF bevestigt dat een vanuit Gaza afgeschoten raket in een open gebied in het zuiden van Israël is ontploft. Geen verwondingen gemeld.

In het afgelopen uur werden politieagenten naar drie scènes geroepen in Kiryat Gat en één in de nabijgelegen regionale Shafir-raad in Zuid-Israël, nadat explosieven van moslimterroristen in Gaza daar waren geland. Een van de bommen explodeerde in Kiryat Gat terwijl politiemannen probeerden het te neutraliseren. Niemand raakte gewond.

Eerder op de dag landde een bom verstopt in een voetbal gelanceerd door moslimterroristen in Gaza in Sha’ar HaNegev. Een andere bom bevestigd aan ballonnen landde in Moshav Netiv Hasara.

Plaatje hierboven: Gaza, woensdag 22 januari 2020. In de Strook werden drie Palestijnse jihadi’s gedood en begraven. Een groepje gewapende terroristen was het veiligheidsheidhekken over geraakt. De drie slaagden erin zowat 400 meter op Israëlisch grondgebied binnen te dringen in de richting de kibboets van Kissufim. Toen ze werden ontdekt gooiden ze een explosief naar een IDF-strijdmacht. In reactie op de aanval openden de IDF-soldaten het vuur en werden de drie terroristen neergeschoten [beeldbron: Al Qassam Brigades]


Bronnen:

♦ naar een artikelRockets fired by Muslim terrorists from Gaza at civilians in southern Israel” van 23 januari 2020 op de site van Behind The News (BTN)

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.