Europese Unie en Palestijnse Autoriteit hebben een plan ontwikkeld om Israël te vernietigen

De Europese Unie en de Palestijnse Autoriteit hebben een plan ontwikkeld om Israël te vernietigen; Het wordt ‘Europese gezamenlijke strategie ter ondersteuning van Palestina (EJS)‘ en de ‘Nationale beleidsagenda van de Palestijnse Autoriteit (PANPA)‘ genoemd.

Volgens de PANPA is het hun missie om…

[..] volledige Palestijnse soevereiniteit te verkrijgen over het gehele grondgebied volgens de grenzen van 1967; om een ​​einde te maken aan de illegale, methodische en voortdurende onteigening van Israël van Palestijns land, hulpbronnen en water; om het langdurige beleg van Gaza op te heffen en tegelijkertijd een geografische band met de Westelijke Jordaanoever te waarborgen; om de berekende pogingen van Israël om Oost-Jeruzalem van de rest van Palestina te scheiden, te staken en terug te draaien; en om de illegale scheidingsmuur te ontmantelen die tienduizenden Palestijnen gevangen houdt.

Het mobiliseren van nationale en internationale steun zal worden bereikt door de volgende maatregelen:

Soevereiniteit over het gehele grondgebied van de staat Palestina aan de grenzen van 1967, inclusief Oost-Jeruzalem, opnieuw bevestigen; vestigen en ontwikkelen van Oost-Jeruzalem als de hoofdstad van de staat Palestina; het conflict internationaliseren en internationale steun mobiliseren voor de onvervreemdbare rechten van het Palestijnse volk, waaronder het recht op zelfbeschikking en het recht op terugkeer, en de vrijlating van gevangenen; verhoging van de politieke, juridische, economische en maatschappelijke druk om de bezetting te beëindigen; het beleg van Gaza opheffen en een geografische band met de Westelijke Jordaanoever tot stand brengen; onafhankelijkheidsovergangsplannen voorbereiden die de stappen in kaart brengen om volledige Palestijnse autoriteit over heel Palestina in alle sectoren van een soevereine staat te laten gelden.

Met’ Oost-Jeruzalem ‘bedoelen ze niet alleen de Oude Stad, maar alle gebieden die het Jordaanse Legioen in 1948 veroverde, inclusief de Tempelberg, de Olijfberg (de Joodse begraafplaats die werd ontheiligd) en de stad David / Silwan. Het omvat alle Joodse buurten van Jeruzalem die werden gebouwd na de Zesdaagse Oorlog van 1967 (Ramot, Gilo, Pisgat en Givat Ze’ev, Har Homa en Ma’aleh Adumim), de Joodse gemeenschappen die werden vernietigd door het Jordaanse legioen In 1947-48 (Neve Yaakov en het Etzion-blok, die na 1967 werden herbouwd), en de strategische Jordaanvallei, die terroristen van over de hele wereld zouden gebruiken om ‘de Westelijke Jordaanoever’ te betreden en Israël aan te vallen.

Standvastig verzet tegen bezetting moet actief worden nagestreefd op politiek, economisch, juridisch en financieel vlak, niet alleen door Palestijnen, maar door de wereld. Dit zal worden bereikt door de volgende maatregelen: gebruik maken van internationale tribunalen en andere mechanismen om de bezetting en apartheid tegen Palestina tegen te gaan; dring er bij andere landen op aan hun verplichtingen onder het internationaal recht na te komen met betrekking tot het beëindigen van de koloniale Israëlische bezetting … een rechtvaardige oplossing voor de vluchtelingen van Palestina zal worden gevonden in overeenstemming met het internationale recht.

Het “recht op terugkeer” (naar Israël) voor miljoenen Arabische ‘vluchtelingen’ die in door UNRWA gesponsorde ‘kampen’ in Syrië, Libanon en Jordanië wonen, is een basisvraag en de kern van het Palestijnse verhaal (de ‘Nakba’-catastrofe, het establishment van Israël). Dit zou leiden tot de vernietiging van Israël en het verklaart waarom de EU de grootste donor is van UNRWA en de Palestijnse Autoriteit.

De PA Nationale beleidsagenda 2017-2022 en de Europese gezamenlijke strategie 2017-2020 zijn twee onderling verbonden planningsprocessen. Sinds 2015 hebben de EU / lidstaten (de lidstaten Bulgarije, Cyprus, Tsjechië, Hongarije, Malta, Polen, Roemenië, Slowakije en Zweden) en de Palestijnse Autoriteit zeer nauw samengewerkt bij hun respectieve en sterk onderling verbonden planningsprocessen, dwz de Palestijnse nationaliteit Beleidsagenda (NPA) 2017-2022 en de Europese gezamenlijke strategie 2017-2020.

Naast specifieke EU / PA-projecten financiert de EU meer dan twee dozijn organisaties (NGO’s) die zich toeleggen op het demoniseren van Israël; deze NGO’s ontvangen ook miljoenen van individuele Europese landen en particuliere organisaties, zoals Open Society en het New Israel Fund. Bovendien besteedt de EU miljoenen euro’s aan anti-Israëlische NGO’s in Europa, zoals Daikonia, Finn Church Aid, enz., die ook Palestijnse NGO’s financieren.

De Money Trail, een rapport dat is gepubliceerd door het Israëlische ministerie van Strategische Zaken, is een uitstekende analyse en is te zien op hun website: 4IL.org.il. NGO-Monitor heeft uitgebreide gegevens over EU-financiering en hoe het systeem werkt.

De EU biedt, in strijd met de Oslo-akkoorden, ook financiële steun aan PA-ingezetenen die illegaal naar Area C gaan, onder Israëlische controle, en illegaal huizen bouwen. De EU financiert ook illegaal bouwen door bedoeïenen in Israël en legale ngo’s die hen verdedigen. De voor de hand liggende en belangrijkste vraag is waarom de EU ernaar streeft een relatief stabiele situatie te ondermijnen in gebieden onder PA / PLO-controle, en negeert terroristische groeperingen in de Gazastrook die worden bestuurd door Hamas, de Palestijnse Islamitische Jihad en anderen.

Waarom denkt de EU dat een ander ‘land voor vrede’ -plan anders zal zijn dan alle eerdere mislukkingen? Waarom negeert de EU PA / PLO-steun voor terrorisme en blijft zij het ‘pay-for-slay’ -programma van de PA steunen dat salarissen betaalt aan terroristen in de gevangenis en families van ‘martelaren’ (terroristen)? Waarom steunt de EU het corrupte regime van PA-president Mahmoud Abbas? Wat denkt de EU dat er zal gebeuren nadat Abbas sterft of wordt vervangen? En wat verplicht een toekomstig Arabisch regime zich te ontdoen van overeenkomsten? Wat zal voorkomen dat Hezbollah, jihadistische en ISIS-achtige groepen een machtsstrijd aangaan om de staat te beheersen?

Het is begrijpelijk dat de EU zich alleen zorgen maakte over de Palestijnse claims, maar niet over het andere gebied dat in 1967 door de IDF was veroverd: de Golan-hoogvlakte. Hoewel het niet als ‘bezet’ wordt beschouwd, zou het terugkeren naar het Syrische bewind pure idiotie zijn.

Ten slotte verwijzen noch de EU noch de PA naar de geschiedenis, omdat de connectie van het Joodse volk met het Land Israël goed gedocumenteerd is in tekst en archeologie. Hoewel genegeerd, is dit het meest cruciale aspect van het begrijpen van het conflict; het is, voor Joden, de basis van nationale identiteit.

Dit is hoe het EU / VN / PLO-plan werkt: ten eerste Israël demoniseren en isoleren door de internationale gemeenschap en een Palestijnse staat erkennen. Ten tweede, het toepassen van economische en militaire sancties tegen Israël om het te dwingen zich terug te trekken uit ‘bezet Palestijns gebied, OPT.’ De uitvoering van dit plan zal niet leiden tot vrede – de ‘tweestatenoplossing’ – het zal zijn (voor Israël) de facto ‘De Endlösung‘ betekenen.


Bronnen:

♦ naar een artikel van Moshe Dann “The EU-PA/PLO strategy to destroy Israel; The European Union and the Palestinian Authority have developed a plan to destroy Israel” van 11 januari 2020 op de site van The Jerusalem Post

5 gedachtes over “Europese Unie en Palestijnse Autoriteit hebben een plan ontwikkeld om Israël te vernietigen

 1. -EU (brussel) schijnt erop uitte zijn alle beschaving, het blanke ras, Christendom en Jodendom te willen vernietigen, en ze zijn op een grens gekomen.

  e hoop van degenen die nog kunnen denken en niet in barbarisme van het ergste soort willen vervallen, is dat met Brexit de EU zulke achtele wetten wil doordrukken in hun geilheid voor absolute macht, dat ze daarmee een soort van existencielezelfmoord plegen, en EU in elkaar dondert.

  Dat ze israel willenvernietigen–op een gluiperige manier- is mij al een paar jaar duidelijk. Waarom anders slijmen bij een groep criminelen die de gaza strook beheersen? Waarom anders grote bedragen daarheen sluizen/ Waarom anders de leveranciers van die primitieve raketten financieren met handel?

  Die linkse straathonden-die erger en destructiever zijn dan Hitlers Duitsland- zijn te domom te zien als Israel ou verdwijnen, diestomme arabieren een poosje zouden feesten op de buit–en dan verhongeren zoals in Libanon.

  Want als Israel verdwijnt in de regio, is er geen beschaving meer in het midden oosten.
  Dan heeft het MO geen bestaansrecht meer, en mag het plat gegooid worden.

  Ik hoop dat de raketten van Israel enhun atoomwapens een volledige wraakzullen nemen alshet zover mocht komen.

  Een leger aanval: komt er niet.Moslims zijn lafbekken; israel leerde ze hard lopen in 1967.

  Zoals ooit de joden Mohammed uit Medina trapten, en een joodse vrouw over haar graf Mohammed afmaakte, zo zal ook Israel over 100 jaar nog steeds bestaan; moraal wint altijd van barbarisme.

  Like

 2. De Europeese ‘Unie’ & palestina, beiden gebaseerd op een fantasie, die gezamelijk het 8 sterkste land ter wereld willen vernietigen….enkel & alleen omdat er te veel Joden wonen.

  Ze zouden beiden eens opnieuw de geschiedenis van het Jodendom moeten leren waaruit blijkt dat deze uiteindelijk altijd als de overwinnaar tevoorschijn komt….ondanks de eeuwenlange pogingen van vele grootmachten hen te vernietigen.

  Daar waar vele andere volkeren compleet zijn verdwenen (o.a. de Filisteinen) daar groeit & bloeit de Joodse staat en ondanks alle slinkse plannetjes zullen de Europeese ‘unie’ & hun palestijnse vrienden met lege handen achterblijven wanneer Israel & de
  nieuwe Arabische wereld samen vooruitzoeven naar een nog betere samenwerking & toekomst waar geen plaats is voor haat complotten van palestijnen & hun EU vrienden.

  Geliked door 1 persoon

 3. Als deze strategie net zo een succes word als de Iran & vluchteling strategie dan hoeft Israel zich niet al te veel zorgen te maken over dit ‘strategische’ plan.

  Wie zich omringt met losers……blijft een loser.

  Europa & “palestina” hebben mekaar gevonden in deze strategie.

  Like

 4. Er is geen reden om naast Israël een Palestijnse staat te hebben. De zichzelf Palestijnen noemende Arabieren zijn voor het merendeel afkomstig uit de omringende landen. Ze kwamen op de groeiende Joodse economie af, toen de Joden het braakliggende land in cultuur brachten en door het droogleggen van moerassen de malaria verdreven.
  Bovendien is het aan Israël niet toegestaan om land weg te geven voor een Palestijnse staat, omdat God hen dit land heeft gegeven aan de Joden. De Bijbel bevat vele profetieën, waarin te lezen is dat God er voor zal zorgen dat alle Joden zullen terugkeren naar het land van hun voorvaderen. Al deze profetieën zijn letterlijk en tot in detail vervuld. In feite is het herstel van Israël als onafhankelijke natie een sterk bewijs dat God bestaat, en dat de Bijbel betrouwbaar is.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.