Antisemitische graffiti in Londen: ‘Joden hebben 9/11 uitgevoerd’

De politie onderzoekt een ‘racistisch gemotiveerde haatmisdaad’ tegen Joden, nadat ziekmakende antisemitische graffiti op een synagoge-muur en etalages in Noord-Londen werd gespoten.

Verschillende winkels in het Belsize Park en in Hampstead waren het doelwit, evenals een voormalig café en een telefooncel. De graffiti, met een rode Jodenster en een verwijzing naar de terroristische aanslagen van 9/11, verscheen zaterdagavond omstreeks 11.30 uur. Aangenomen wordt dat de verwijzing naar 9/11 betrekking heeft op een samenzweringstheorie die suggereert dat Israël betrokken was bij de terreuraanslagen in 2001 op het WTC in New York en op het Pentagon.

De Metropolitan Police zei in een verklaring dat het “een racistisch gemotiveerde haatmisdaad in het Hampstead-gebied onderzocht. Officieren ontvingen een rapport van antisemitische graffiti op een aantal locaties, waaronder Belsize Park en winkelpuien om ongeveer 11.30 uur op zaterdag 28 december,” zei een woordvoerder van de Force.

Tot nu toe zijn er geen arrestaties verricht. De cabaretier David Baddiel tweette: “Wat deprimerend vergelijkbaar met wat mijn grootouders in hun buurt zouden hebben gezien, waar ze in 1939 voor moesten vluchten.

Het antisemitisch kladwerk viel samen met een machete-aanval tijdens een ceremonie met kaarslicht bij Chanoeka in het huis van een rabbi in Monsey, New York.

9/11
De monsterachtige kwakkel dat Joden 9/11 uitvoerden circuleert al sinds de dag dat de WTC torens in de as werden gelegd door een terreurcel van Al Qaeda. Al meteen de dag van 9/11 en de dagen, weken en maanden die zullen volgen, gonsde het van geruchten van een Joodse samenzwering die achter de aanslagen zou zitten.

De Mossad werd meteen bij naam genoemd soms alleen of soms samen met de CIA als de beramers en uitvoerders van de aanslag, er zouden ook geen Joden in de gebouwen aanwezig zijn geweest ten tijde van de aanslag want 4000 Joden waren op voorhand verwittigd en verschenen niet op hun werk en meer van dattum.

Echter, Joden noch Israël wisten helemaal niet wat er stond te gebeuren. De Mossad was noch van verre noch dichtbij in de aanslagen betrokken, van de 2.996 slachtoffers waren er naar schatting 400 à 500 Joodse slachtoffers waaronder minstens 5 Israëlische burgers. Onder hen Hagay Shefi, de zoon van reserve-generaal Dov Shefi.


Bronnen:

♦ naar een artikelLondon: British Jews woke up to sickening anti-Semitic graffiti on shops and synagogue” van 29 december 2019 op de site van Behind The News (BTN)

♦ naar een artikel‘Jews did 9/11’: Anti-Semitic graffiti appears on shops & synagogue in London during Hanukkah” van 29 december 2019 op de site van RT

2 gedachtes over “Antisemitische graffiti in Londen: ‘Joden hebben 9/11 uitgevoerd’

  1. Jodenhaat, de onuitroeibare virus der “menselijke beschaving”.

    De haat wormen komen uit hun krochten gekronkeld en verspreiden zich over de verdorven mensheid.

    In een gezonde & schone samenleving zouden ze geen kans hebben.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.