Volgens Egyptisch predikant Sjeik Iyhab Bayan ‘heeft Allah de Joden in apen en varkens veranderd’

De Egyptische predikant Sjeik Iyhab Bayan zei in een vrijdagse preek in Kamshish, Egypte die op 24 november 2019 op internet werd geüpload, dat de Joden zo verraderlijk zijn dat hun verraad voor altijd kan worden besproken.

Hij zei dat de Joden een verwrongen mentaliteit hebben, dat ze de profeten van Allah hebben gedood, dat ze de ergste zondaars zijn onder de schepsels van Allah, en dat de beschrijving van de koran van hen als mensen die de toorn van Allah hebben opgeroepen correct is.

Verwijzend naar een koranverhaal waarin Joden werden getransformeerd in apen en varkens, zei Sjeik Bayan dat de Joden deze straf verdienden en dat zij het toonbeeld zijn van verraad, leugens en overtreding. Hieronder volgen fragmenten:

Sjeik Iyhab Bayan:

De profeet Mohammed bracht vrede, islam en loyaliteit – zelfs joden. Er zijn geen aanwijzingen dat de profeet of zijn metgezellen de joden zelfs maar één keer hadden verraden. Wat betreft de Joden, ik zou voor altijd kunnen praten over hun verraad … Kan een kameleon [sic] zelfs veranderen? Kan zo’n verdraaide mentaliteit zich rechtzetten … Een verdraaide mentaliteit die de geboden van Allah schond, de profeten van Allah doodde en over Allah loog … Ze zijn de absoluut ergste zondaars onder de schepselen van Allah. Ze zijn het meest arrogant tegenover andere mensen onder de schepsels van Allah. […] Allah sprak de waarheid toen Hij hen in de Koran beschreef als ‘zij die de toorn van Allah opriepen’, in het Al-Fatiha hoofdstuk. ‘Zij die de toorn van Allah hebben opgelopen’ zijn de Joden. Ze verdienen echt en volledig de toorn van Allah. Ze verdienen echt en volledig dat sommigen van hen werden getransformeerd in apen en varkens, omdat ze de belichaming zijn van verraad, leugens en overtreding.


Bronnen:

♦ naar een artikel en een videoEgyptian Preacher Sheikh Iyhab Bayan: The Jews Deserved to Be Transformed into Apes and Pigs” van 24 november 2019 op de site van Memri.org

Een gedachte over “Volgens Egyptisch predikant Sjeik Iyhab Bayan ‘heeft Allah de Joden in apen en varkens veranderd’

  1. Dat er dan een paar moedig zijn in deze verandering om op die kop van die moslim te schijten…en heel veel.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.