De plaag van Israël: Anti-Israëlisch/Joods NEP nieuws gemaakt en verspreidt door NEP Joden

Het is een onaangename taak om te waarschuwen dat er Joden zijn die de staat Israël willen vernietigen en haar aanhangers willen schaden. We duiden Joden die Israël en het Joodse volk schade willen toebrengen aan als VALSE Joden (ook wel Fake Jews, Nep-Joden, FOUTE Joden en Zelf-hatende Joden genoemd).

Ze pleiten voor Boycot, Divestment, Sanctions against Israel (BDS) en belasteren Israel als een genocidale apartheidsstaat, bezetter en schender van mensenrechten. Veel valse joden ontkennen hun joodse afkomst en doen hun uiterste best om het joodse volk pijn te doen.

Ze beledigen Israël en misleiden veel niet-geïnformeerde mensen. Deze Joden geven legitimiteit aan de aanval op Israël. Niet verrassend zegt de Amerikaanse president Donald Trump: “sommige Amerikaanse joden houden niet genoeg van Israël.”

Historisch gezien zijn er Joden geweest die ten nadele van het Joodse volk hebben gehandeld. In 1936 vroeg Zionistische leider Katznelson: “Zijn er nog andere mensen op aarde wiens zonen zo emotioneel verdraaid zijn dat ze alles wat hun land verachtelijk en hatelijk doet, beschouwen, terwijl elke moord, verkrachting en diefstal door hun vijanden hun harten vervult met bewondering en ontzag?”

Tijdens pogroms en holocausts waren er Joden die de vijanden van het Joodse volk hielpen. Van Torquemada, de afvallige Jood, tijdens de Spaanse inquisitie tot Kapos en collaborateurs die tijdens de Holocaust samenwerkten met de nazi’s, werden Joden belegerd door mensen die hun broeders verraadden en gunst zochten bij de vijanden van het Joodse volk.

De Zionistische droom van de terugkeer van het Joodse volk naar Israël en de oprichting van een soevereine Joodse staat werd na bijna 2000 jaar gerealiseerd. Joodse antisemieten en Joodse anti-zionisten zijn een luidruchtige minderheid die Israël denigreren, terwijl ze Palestijnse Arabische wreedheden tegen Joden applaudisseren.

Het spectrum van NEP Joden die de staat Israël belasteren, varieert van degenen die verwikkeld zijn in intersectionaliteit met weinig of geen achtergrondkennis of interesse in de Joodse geschiedenis, traditie of de Bijbel, tot degenen die traumatische ervaringen hebben gehad en / of diepgewortelde vijandigheid hebben gehad en zelfs haat voor hun Joodse broeders en Israël.

Ze stemmen op kandidaten die opkomen voor anti-zionistische en anti-Israëlische posities. NEP Joden steunen haat tegen Israël op universiteitscampussen en veroordelen de Trump-regering voor het proberen te vernietigen. Ze doen enorme donaties aan universiteiten waar oneerlijke anti-Israëlische propaganda zich verspreidt en ze financieren BDS-activiteiten die, indien succesvol, zouden leiden tot het einde van Israël.

Volgens de Kabbalistische gedachte veroorzaken NEP Joden (Erev Rav) in elke generatie veel van de problemen die het Joodse volk treffen. Elke dag wordt voor dergelijke Joden een dagelijks gebed gezegd: “Mogen de lasterlijke interne vijanden geen hoop hebben (Hebreeuws: Lamalshinim al tehi tikva)”.

Allan Dershowitz legt uit dat “mensen die hun geloofwaardigheid als joden gebruiken om het joodse volk te vernietigen, geen hoop zullen hebben.” Een moser of een verrader is een NEP Jood die in de ogen van de rest van de wereld gunst probeert te verkrijgen door tegen andere joden op te treden.

NEP Joodse organisaties opgericht en geleid door NEP Joden, zoals Jewish Voice for Peace en Students for Justice in Palestina met meer dan 200 hoofdstukken over universiteitscampussen, zijn anti-Israël activistische groepen. Ze stellen steun van Israël gelijk aan blanke suprematie, racisme, etnische zuivering en genocide.

NEP Joden worden aangemoedigd door hervorming rabbijnen Rick Jacobs en Ron Segal die Israël bekritiseren. Ze roepen Trump op de verklaring van Pompeo te herroepen en het beleid van de Obama-regering om gemeenschappen in Judea en Samaria te zien als het obstakel voor vrede, te herstellen.

Ze beschuldigen Trump van antisemitisme en pro-nazi-sympathieën. Ze nodigen herhaaldelijk antisemieten en anti-zionisten uit zoals ‘eerwaarde’ Al Sharpton en andere overduidelijke anti-zionistische sprekers. J Street, een Joodse groep met een anti-Israëlische agenda, wordt gefinancierd door miljardair George Soros en andere anti-Israëlische Joodse Amerikanen.

Georganiseerd door Israëli’s, Jeremy Ben-Ami, Daniel Levy en de Amerikaan Alan Solomont, promoot het in diskrediet gebrachte anti-Israëlische groepen zoals ‘Breaking the Silence’ en beweert dat IDF oorlogsmisdaden zich toch presenteren als ‘pro-Israel en pro-peace’. Het dringt er bij jonge Amerikaanse joden op aan om naar Israël te reizen om deel te nemen aan Palestijnse demonstraties tegen de IDF.

J Street voert campagnes aan om pro-Israëlische parlementsleden te verslaan en anti-Israëlische parlementsleden te kiezen. J Street onderschreef de woordvoerder van de Nation of Islam Keith Ellison. J Street legitimeert BDS-campusgroepen en activisten. De campusarm, J Street U, is een primair voertuig geworden voor het overbrengen van de meest giftige berichten over Israël aan studenten en handelt om studentenparticipatie in Birthright te blokkeren.

IfNotNow, een andere J Street uitloper opgericht door Simone Zimmerman, organiseert anti-Israël / anti-IDF ‘oorlogsmisdaden’ protesten in het hele land. Joden zijn dikwijls de ergste vijanden van zichzelves. Joden die proberen Israël en het Joodse volk te schaden, zijn VALSE Joden.

Waarschuwing: Antisemieten en Jodenhaters maken geen onderscheid tussen enerzijds Joodse anti-Joden en of anti-Zionistische Joden en anderzijds pro-Israëlische of Israëlische Joden. Voor de antisemieten van de wereld zijn dat allemaal Joden en Joden moeten dood. Gelukkig geldt voor deze anti-Israël Joden ook de Israëlische wet op de terugkeer. Dus, als het ooit te heet onder hun voeten wordt en de eeuwenoude onverwoestbare Jodenhaat weer toeslaat met bloed en geweld, staan de poorten van de Israëlische staat – die zij nu zo hartsgrondig haten – ook voor hen altijd open. Am Yisrael Chai!

Plaatje hierboven: Antwerpen, 12 mei 2012. Op de speelplaats van de Satmar Cheider school in de Van Leriusstraat te Antwerpen werd publiek een Israëlische vlag verbrand. In Antwerpen bestaat een grote Satmar gemeenschap met duizenden leden die haar anti-Zionisme niet verbergt, integendeel [beeldbron: Joods Actueel]


Bronnen:

♦ naar een artikel van Michael L. Wise “FAKE NEWS & FAKE JEWS” van 18 december 2019 op de site van The Jewish Press

♦ naar een artikel van Ron Kampeas “Trump claims Jews are leaving the Democrats, but that might be fake news” van 13 maart 2019 op de site van The Times of Israel

Een gedachte over “De plaag van Israël: Anti-Israëlisch/Joods NEP nieuws gemaakt en verspreidt door NEP Joden

  1. Deze mensen zijn niet ‘de plaag van Israel maar vooral de plaag van zichzelf daar zij vooral ontevreden/ongelukkig zijn over wie zij zijn en denken door met de wolven mee te huilen hun eigen miserabele imago op te poetsen.

    Gaat niet werken want meelopers & verraders hebben nog nooit een goed einde gekend.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.