Nikki Haley hekelt Canada’s VN ‘akkoord met de duivel’ +video

Het is gewoon gemakkelijker om de boot niet te laten schommelen. Als het publiek de ene kant op gaat, is het moeilijk om de enige te zijn die de andere kant op gaat.

Maar alleen staan ​​namens Amerikaanse belangen en waarden is niet iets om je voor te schamen. Alleen staan ​​voor vrijheid en menselijke waardigheid is iets om trots op te zijn.

In Amerika vieren we de menigte niet. We vieren de persoon die de moed en de overtuiging heeft om op te staan ​​tegen de menigte. Nu zien we een voorbeeld van deze culturele corruptie die zich in realtime afspeelt.

Canada is al lange tijd evenwichtig en rechtvaardig tegenover Israël bij de Verenigde Naties. Het heeft zich verzet tegen de aantrekkingskracht van de anti-Israëlische cultuur. Maar Canada is nu op zoek naar een van de roterende tweejarige zetels in de Veiligheidsraad. Het staat voor een stemming in de Algemene Vergadering.

Twee weken geleden verraste Canada de vrienden van Israël door te stemmen voor een Noord-Koreaanse resolutie die de legitimiteit van Israël betwist.

Dit is een resolutie waar Canadese regeringen jarenlang tegen hebben gestemd. Een waarnemer zei dat Canada een ‘Faustiaans koopje’ doet en zijn integriteit inruilt voor een zetel in de Veiligheidsraad.

Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat de Verenigde Naties veel van dergelijke kansen bieden om een ​​akkoord met de duivel te sluiten. Opkomen voor onze principes en onze bondgenoten is een constante strijd, wat een andere reden is waarom ik UN Watch zo dankbaar ben.

door Nikki Haley

Video: Nikki Haley at UN Watch


Bronnen:

♦ naar een artikelNikki Haley slams Canada’s U.N. “deal with the devil”” van 6 december 2019 op de site van UN Watch