Palestijnse moslima met mes opgepakt in Hebron die Joden wilde vermoorden

Plaatje hierboven: Khan Younis, Gaza, 12 november 2015. Een 5-jarig Palestijns meisje demonstreert hier wat ze geleerd heeft van haar ouders hoe ze Joden moet vermoorden. “Als ik groot ben wil ik ook Joden doodsteken,” giechelde de kleine Aïsha.

Voor wie soms denkt dat slachtpartijen met messen en hakmessen een louter mannenzaak is, moet maar eens in de Palestijnse gebieden gaan kijken. Jonge vrouwen, vaak nog meisjes, worden er opgeleid in het hanteren van wapens, bommen maken, raketten afvuren en guerilla oorlogsvoering.

Deze zondagochtend werd een vrouwelijke moslimterroriste gewapend met een mes gepakt en  gearresteerd door grenspolitieagenten bij een van de controleposten in de buurt van de Grot van de Patriarchen in Hebron. Geen verwondingen gemeld. De terroriste werd overgedragen aan veiligheidstroepen voor verdere ondervraging.

De IDF arresteerde ’s nachts vijf moslimterroristen in Judea en Samaria, die werden gezocht voor betrokkenheid bij terrorisme en gewelddadige stoornissen gericht tegen burgers en veiligheidspersoneel. De terroristen werden overgedragen aan beveiligingsinstanties voor verder onderzoek.

Bovendien, als onderdeel van een lopende campagne tegen illegale wapens, grepen IDF-troepen van de regionale brigades van Ephraim een ​​lokaal vervaardigd Carlo-machinepistool en munitie. Politie en IDF-troepen vonden twee jachtgeweren, een sluipschuttergeweer en een grote hoeveelheid munitie tijdens een terrorismebestrijdingsoperatie in het Arabische dorp Bala in Samaria. Twee islamitische terroristen werden gearresteerd voor wapens en munitiebezit.

Video: Stabbing for kids : Palestinian girl gives demo


Bronnen:

♦ naar een artikel “Terror attack thwarted in Hevron: Muslima terrorist caught with knife at Cave of the Patriarchs” van 8 december 2019 op de site van Behind The News (BTN)

2 gedachtes over “Palestijnse moslima met mes opgepakt in Hebron die Joden wilde vermoorden

  1. terroristen moet je niet via het gerechtelijk traject berechten. Terroristen moet je ter plekke doden, zeker als ze met wapens worden aangetroffen op plaatsen waar ze niet horen. Elke palestijn kan dus een terrorist zijn en als zodanig bejegend worden door de veiligheidstroepen. Ik snap niet dat Israël nog steeds zo lankmoedig tegen deze terroristen op treedt. Israël is al een door het westen verguisd land en de jodenhaat, ook in europa neemt alleen maar toe. Dus wat mij betreft heeft Israel volledig handelingsvrijheid om zich de vijanden van het lijf te houden, zelfs met de grofste middelen.

    Like

Reacties zijn gesloten.