De Palestijnse Autoriteit staat symbool voor het nieuwe antisemitisme

“De Palestijnse Autoriteit [PA] is een symbool van het nieuwe antisemitisme dat als anti-Zionisme wordt vermomd,” zegt Dr. Gerardo Stuczynski, de voorzitter van de Latijns-Amerikaanse Zionistische Federatie aka La Confederación Sionista Latinoamericana (COSLA).

In een memorandum aan Arutz Sheva, benadrukt hij dat de PA zo populair is geworden wegens het nieuwe antisemitisme “dat alle volkeren van de wereld het recht op zelfbeschikking hebben, behalve het Joodse volk. Dat is waarom het Zionisme onwettig is en Israël het enige land is dat geen recht heeft om te bestaan.”

Hij legde uit dat sinds de Holocaust, het niet meer politiek correct is om iemand simpelweg als antisemiet te identificeren. Aldus heeft het antisemitisme zich “gemoderniseerd en is het anti-Zionisme gewonden.” Dr. Stuczynski merkte op dat de PA het “meeste gesubsidieerde volk in de wereld is. Er bestaat in de V.N. een agentschap voor Palestijnse de vluchtelingen [de UNRWA] en een ander agentschap voor al de rest vluchtelingen in de wereld [de UNHCR].”

“De landen van de wereld haasten zich thans om een Palestijnse Staat te erkennen die niet aan de noodzakelijke vereisten van een Staat voldoet en die in hoofdzaak door een terroristenorganisatie wordt geregeerd. En wanneer UNESCO Palestina als een lid erkent, keurt het impliciet de anti-Joodse haat goed die in hun scholen en door de media wordt overgebracht.“

“Deze volkomen onevenredige solidariteit is niet zozeer toe te schrijven uit bezorgdheid [voor] de Palestijnen maar aan het feit dat die fundamenteel anti-Israëlisch is.” Dr. Stuczynski zei dat het antisemitisme snel toeneemt en verwildert, een rapport aanhalende dat vier op tien Joodse studenten op Britse universiteiten zeggen antisemitische daden hebben gezien of er zelf het slachtoffer van waren.

Een onderzoek in Argentinië openbaarde dat 82 percent van de ondervraagden vond dat de grootste interesse van de Joden is om geld te verdienen en een priester zei onlangs in het openbaar dat “Joden dergelijke leugenaars zijn dat hun ziel rot tot op het been is.” “Wij hebben het hier over een haat die zo diep zit en voorouderlijk is dat die helemaal is doorgedrongen tot de volkscultuur,” zegt Dr. Stuczynski.

Hij beschuldigde de anti-Zionisten ervan de Verenigde Naties om te keren “in een instrument om het antisemtisme te promoten dat de Palestijnen op een podium heeft geplaatst zodat hun woorden meer repercussies zouden krijgen.” Terwijl diezelfde VN tezelfdertijd de (voormalige) Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad toestond om te verklaren dat Israël van de kaart moet worden geveegd. “In ons Latijns Amerika, is de situatie verergerd omdat landen zoals Venezuela, Bolivië, Nicaragua en Ecuador hun banden met Iran hebben aangehaald en versterkt.”


Bronnen:

♦ naar een artikel van Tzvi Ben Gedalyahu “‘Palestinian Authority Symbolizes New Anti-Semitism’” van 22 november 2011 op de site van Arutz Sheva

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.