Europa boycot Israël waar zelfs pasgeborenen moeten schuilen voor de raketten van Hamas en Co

Het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken tweette een kaart van de gebieden die het meest getroffen werden door Palestijnse Arabische raketten en legde uit dat “een miljoen Israëlische burgers gedwongen worden om te schuilen“.

Nadat het Israëlische leger de commandant van de Islamitische Jihad Abu al-Atta in een gebouw in het district Shejaeya in Gaza had uitgeschakeld, reageerden terroristen uit Gaza met de lancering van meer dan 250 raketten (intussen ca. 400), die zelfs Tel Aviv bereikten,

Nathan A. Sales, coördinator van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken voor terrorisme, onthulde het totale bedrag dat Iran uitgeeft om anti-Israël terrorisme te financieren: Iran levert jaarlijks 700 miljoen dollar aan Hezbollah en er worden nog eens 100 miljoen naar verschillende Palestijnse terreurgroepen gestuurd.

Het Iraanse regime besteedt bijna een miljard dollar per jaar alleen maar om terrorisme te ondersteunen. Islamitische Jihad is de eerste historische groep van het Palestijnse islamisme en is het nauwst verbonden met Iran. Het werd geboren in 1979 uit een splitsing van Palestijnse Arabische studenten gehost in Egypte door de Moslim Broederschap.

Ondertussen en barslechte Europese timing. Terwijl de Israëli’s afdaalden in de schuilplaatsen, markeerde het Hof van Justitie van de Europese Unie Israëlische producten uit Judea, Samaria en de Golan – voor het eerst – met een speciaal label. Israël wordt zo de eerste en enige staat wiens goederen uit betwiste gebieden aldus worden gemarkeerd.

De Europese Unie wijst niet op de Turkse olie die wordt geproduceerd in het noordelijke deel van Cyprus, dat bezet is, noch op de Marokkaanse vis die uit de Westelijke Sahara komt, noch op de Chinese producten uit Tibet.

Sinds 2005, nadat Israël zijn Gush Katif-nederzettingen uit Gaza heeft geëvacueerd, wordt de Strook bezet door Hamas en de Islamitische Jihad, die raketten naar Joodse huizen stuurt en de bevolking als menselijk schild gebruikt.

Maar deze bezetting lijkt niet te bestaan ​​voor Europeanen, te druk om de enige Joodse staat ter wereld te boycotten waar zelfs de pasgeborenen in het Barzilai-ziekenhuis in Ashkelon moesten ‘rennen’ voor opvangcentra. Ik schaam me voor mijn antisemithisch Europa.

Chaos in Sderot


Bronnen:

♦ naar een artikel van Giulio Meotti “Europe boycotts Israel, where even newborns are in shelters” van 13 november 2019 op de site van Arutz Sheva

2 gedachtes over “Europa boycot Israël waar zelfs pasgeborenen moeten schuilen voor de raketten van Hamas en Co

 1. “Ik schaam mij voor mijn Antisemitisch Europa”.

  Europa is niet anti Semitisch…..dát is precies het probleem!

  Europa haat Joden, géén Semieten.

  Dat is de énige reden voor deze beschamende justitiele uitspraak die niets te maken heeft met rechtspraak, maar alles met een Joden vijandige onderbuik…….slechte timing of niet.

  Europa zet gewoon haar “”Koop niet bij Joden”” politiek uit haar donkere verleden voort.

  Daar het hier om Israelische export producten gaat is de kop verandert in “”Koop niet van Joden””.

  Europa is open & tolerant in woorden, niet in daden.

  In Europa worden Joden getolereerd, niet geaccepteerd.

  In Europa word de Joodse Staat Israel (de ultieme Jood) knarsetandend getolereerd omdat ze toevallig producten maken die Europa graag wil hebben en niet geaccepteerd als gelijkwaardig & onafhankelijk.

  Je moet er niet aan denken hoe het ‘beschaafde & tolerante’ Europa zich zou opstellen indien Israel géén sterke, vooruitstrevende High Tech gigant was geweest.

  Veel fantasie hebben we hier niet voor nodig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.