15 jaar na dood Yasser Arafat beschuldigen Palestijnen Israël en vooral elkaar van ‘moord’ van hun leider

Gisteren werd in de Palestijnse gebieden de 15de verjaardag herdacht van de dood op 75-jarige leeftijd van de Egyptische aartsterrorist Yasser Arafat en de Palestijnse media vragen opnieuw: “Wie heeft Abu Ammar vermoord?“, de nom de guerre van Yasser Arafat.

Lid van het Fatah Central Committee, Tawfiq Tirawi, bevestigde dat Al-Fatah hard werkt om resultaten te bereiken met betrekking tot de “moord op Abu Ammar” en op een dag een resultaat zal bereiken dat alle Palestijnse mensen tevreden stelt.

Hij merkte op dat de mensen haast hebben om het antwoord te weten. Hoezo? Het is toch maar pas 15 jaar geleden. Zulke dingen vragen tijd! 🙂

Lid van de uitvoerende comités van de PLO Azzam al-Ahmad zei:

Het is niet gemakkelijk om de precieze details te verkrijgen over de moord op martelaar President Yasser Arafat … De beslissende kwestie is dat Israël hem heeft vergiftigd, maar hoe? We zijn Op zoek naar een oplossing voor dit mysterie, maar alle grote leiders die Abu Ammar voorafgingen, werden op dezelfde manier vermoord, inclusief Nasser.

Met andere woorden: Hij weet dat het Israël was – aka de duizend jaar oude sneer “de Jood heeft het gedaan!” –  maar ze hebben alleen wat meer bewijs nodig! Het eeuwige mysterie is ook voer voor de strijd tussen de Palestijnse eeuwige rivalen in de terreur, Hamas en Al Fatah.

Een Hamas-website verklaarde botweg dat de huidige Palestijnse president Mahmoud Abbas de persoon was achter een enorme samenzwering om Arafat te vergiftigen en somde veel verondersteld indirect bewijs op, zoals Abbas destijds onderzoeken en de bewegingen van sommige mensen in de buurt van Arafat naar Israël.

De losse handjes van Arafat
Toen Yasser Arafat op 11 november 2004 overleed, werd Israël onmiddellijk beschuldigd voor het vergiftigen van de Palestijnse terroristenleider met Polonium 100. Maar dat kon nooit hard worden gemaakt. Tot iemand uit het team van Ahmad Jibril vertelde: “Om eerlijk te zijn, de Fransen overhandigden ons het medische rapport waarin werd gesteld dat Arafat gestorven was aan AIDS.”

In feite was dit iets waarvan iedereen uit de onmiddellijke omgeving van Arafat al lang van op de hoogte was. Het was een publiek geheim dat de pedofiele Yasser Arafat door zijn ontelbare homoseksuele contacten besmet was geraakt met Aids. Volgens insiders ging zijn seksuele voorkeur uit naar kleine jongetjes en later naar zijn bodyguards.

Arafat stierf in het militair ziekenhuis Percy de Clamart in een voorstad van Parijs op 11 november 2004, nadat zijn gezondheid plotseling verslechterde. De oorzaak van zijn dood is nooit opgehelderd. Sinds de Palestijnse terroristenleider de geest gaf, wordt door zowat elke Arabier ter wereld, met in hun zog duizenden linkse cohortes en andere antisemitische Israëlhaters in het Westen, Israël ervan beschuldigd Arafat vermoord te hebben.

Plaatje hierboven: Het mausoleum voor Yasser Arafat in Ramallah in Samaria, aka de Westelijke Jordaanoever, ter waarde van 3,4 miljoen dollar, betaald met westerse donorgelden. Eén van de vele voorbeelden van inherente corruptie binnen de Palestijnse Autoriteit [beeldbron]


Bronnen:

♦ naar een artikel van EoZ “Palestinians still coming up with theories on who supposedly killed Arafat for Israel” van 11 november 2019 op de site van Elder of Ziyon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.