Fatah: ‘De Zionistische entiteit [Israël] is een biologische bom die de hele regio wil vergiftigen’

Intussen draait de Palestijnse propagandamachine op volle toeren. De wereld kijkt dan zoals gewoonlijk de andere kant op, zwijgt in alle talen en doet of ze niet gezien en niks gehoord heeft, om dan vervolgens keihard uit te halen naar de Joodse staat.

In een uitzending op de Officiële Palestijnse Autoriteit TV van 1 oktober 2019 haalde Haj Rifat Shanaah, een lid van de Revolutionaire Raad van Al Fatah, scherp uit naar de ‘Zionistische Entiteit’, een eufemisme voor Arabieren die het woord ‘Israël’ nog steeds niet over hun lippen kunnen krijgen.

Al Fatah is de politieke fractie van en die wordt voorgezeten door de ‘gematigde’ president van de Palestijnse Autoriteit, Abu Mazen, nom de guerre van Mahmoud Abbas.

Op de vraag van de presentator van de officiële omroep van de Palestijnse Autoriteit (PA) “Hoe kunnen we omgaan met de plannen van de Israëlische bezetting, die op weg is naar een religieuze oorlog“, antwoordde Haj Rifat Shanaah:

De zionistische vijand … wil de wereld ophitsen tegen de moslims. Het wil eigenlijk dat de oorlog plaatsvindt tussen de Joden die zich in de Palestijnse landen bevinden – die ‘zwak zijn en omringd door honderden miljoenen Moslims en Arabieren’ … Dit [valse] beeld brengt de wereld samen rond deze zionistische entiteit, maar het is precies het tegenovergestelde – de zionistische entiteit is een soort biologische bom die zich verspreidt en uitbreidt en het hele klimaat in de regio vergiftigt.

Video: Fatah official: “The Zionist entity… is a biological bomb… poisoning the whole region’s climate”

Eerder beweerde deze illustere Fatah-functionaris dat Yasser Arafat betrokken was bij ‘alle bevrijdingsbewegingen in de wereld; in Zuid-Amerika, in Azië, in Afrika, en deel had aan al deze revoluties’. Rifat Shanaah beweerde dat Arafat hen ‘leerde’ dat Israël ‘de racistische entiteit is, de vijand van alle naties van de wereld’.

Hij zei dat ‘het verantwoordelijkheid draagt ​​voor onzekerheid overal omdat Israël bestaat om conflicten te creëren – sektarische en etnische conflicten in het Midden-Oosten. Op 10 november 2013 orakelde Rifat Shanaah op de officiële nationale omroep PA TV:

[Yasser Arafat] wendde zich tot alle bevrijdingsbewegingen in de wereld; in Zuid-Amerika, in Azië, in Afrika, en speelde een rol bij al deze revoluties. Hij leerde hen dat de belangrijkste vijand de zionistische beweging is, de Israëlische entiteit, die het Palestijnse volk uit zijn land wilde verwijderen en de racistische entiteit, de vijand van alle naties van de wereld, op zijn plaats zetten. Het draagt ​​overal verantwoordelijkheid voor onveiligheid omdat Israël bestaat om conflicten te creëren – sektarische en etnische conflicten in het Midden-Oosten.

Video: Arafat taught world Israel is “enemy of all nations”
(Fatah official in Lebanon)


Bronnen:

♦ naar een artikel van Nan Jacques Zilberdik “Is a Zionist biological bomb poisoning the Middle East?” van 10 november 2019 en een artikel van Itamar Marcus en Nan Jacques Zilberdik “Fatah: Israel is “the enemy of all nations of the world” van 21 november 2013 op de site van Palestinian Media Watch (PMW)