Palestijnse Autoriteit schonk 1 miljoen dollar aan Amerikaanse Harvard Universiteit

In september bracht het Clarion Project een ongelooflijk rapport uit met een minimum van hoeveel verschillende dictaturen en repressieve regimes hebben gedoneerd aan Amerikaanse universiteiten. Grootste ‘weldoener’ is Qatar, dat zo’n 28 miljard dollar heeft gegeven aan ongeveer 28 universiteiten.

Andere grote bedragen werden geschonken door China, Saoedi-Arabië en de VAE. Deze geschenken zijn niet omdat deze landen dol zijn op Amerikaanse universiteiten. Dit zijn pogingen om te beïnvloeden wat de universiteit leert, en daarmee om de volgende generatie Amerikaanse leiders te beïnvloeden.

Zelfs de Palestijnse Autoriteit, zogenaamd zonder geld om haar eigen rekeningen te betalen, slaagt erin om in 2017 een miljoen dollar aan Harvard University te geven. In het geval dat u zich dit afvraagt, veel andere landen doen dit ook. Israël gaf sinds 2012 ongeveer $ 53 miljoen. Het grootste bedrag was aan de Johns Hopkins University, en de volgende twee zijn USC en UCLA.

Elk land, van Afghanistan tot Zimbabwe, geeft geld aan Amerikaanse universiteiten. Het grootste geschenk dat ik zag was $ 750 miljoen van Bermuda aan Carnegie Mellon University, wat een typefout kan zijn. Een handvol landen gaf geschenken aan individuele universiteiten van meer dan $ 100 miljoen, naast Qatar – India aan de Universiteit van Phoenix, Hong Kong en Engeland aan Harvard, Frankrijk aan Duke.

Uit wiens hand men eet wiens woord men spreekt
( = diegene bij wie we ons geld verdienen geven we meestal gelijk)


Bronnen:

♦ naar een artikel van EoZ ““Cash strapped” Palestinian Authority has given $1 million to Harvard U” van 4 november 2019 op de site van Elder of Ziyon

Een gedachte over “Palestijnse Autoriteit schonk 1 miljoen dollar aan Amerikaanse Harvard Universiteit

  1. Bij palestijnen speelt geld geen rol.

    Is het op word het tranenorgel tevoorschijn gehaald en Europa doneert!

    Als je het lijstje van donoren ziet dan begrijp je ook de Anti Israel hetzes op de US universiteiten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.