Nieuw Amerikaans ziekenhuis in Gaza bestemd voor ‘handel in organen’ en medische ‘experimenten’ met Palestijnen

Antisemitische cartoon op de site van Justice4Poland

Een Amerikaanse privéorganisatie wil een ziekenhuis bouwen aan het noordelijke uiteinde van de Gazastrook. Israël heeft al ziekenhuisapparatuur toegelaten tot de Strip. Maar het project wordt veroordeeld door het ministerie van Volksgezondheid van de Palestijnse Autoriteit, die beweert dat “het Amerikaanse ziekenhuisproject niet onschuldig is en dat de doelen gevaarlijk zijn.

Voortbordurend op deze vermeende ‘gevaarlijke doelen’ beweerde een krant in het officiële dagblad van de PA dat het ziekenhuis wordt gerund “door de CIA” en dat het niet de bedoeling is de zieke Palestijnen te behandelen, maar om “experimenten op de zieke Palestijnen uit te voeren” en om “partner te zijn in mensenhandel“:

Het ministerie van Volksgezondheid van de PA zei dat het Israëls “bewuste stap beschouwt als een middel om de Gazastrook en de Westelijke Jordaanoever definitief en volledig te scheiden door elke verbinding op enig niveau tussen onze volkeren in de twee delen van het thuisland te voorkomen.

Palestinian Media Watch heeft eerdere PA-laster ontmaskerd waarin het beweert dat Israël medische experimenten uitvoert op gevangenen en organen steelt van dode terroristen, de zogenaamde ‘martelaren’. Zelfs de Arabische Liga heeft deze PA-leugens herhaald.

1000 jaar boosaardig bloedsprookje
van ca. 12de eeuw tot 21ste eeuw…

Plaatje hierboven: Schilderij met een typische voorstelling van het antisemitische bloedsprookje in de Sint Paulus kerk van Sandomierz in Polen uit de 18de eeuw: Joden tappen het bloed af van een christenkind om er paasbrood van te bakken [beeldbron: The Commentator]


Bronnen:

♦ naar een artikel van Itamar Marcus en Nan Jacques Zilberdik “PA libel: US hospital in Gaza is for “trafficking in organs” and medical “experiments” on Palestinians” van 13 oktober 2019 op de site van Palestinian Media Watch (PMW)

♦ naar een artikel van Joachim Hagopian “Israel is the organ harvesting and human trafficking global ringleader, with complicit help from US and Turkey” van 14 mei 2016 op de site van Sott.net

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.