Vrouwelijke Koerdische politicus verkracht en gestenigd door Turkse proxy-jihadisten

Hervin Khalaf, een vrouwelijke Koerdische politicus, werd op zondag 13 oktober verkracht en gestenigd tot de dood door Turkse soldaten en hun islamitische jihadistische bondgenoten.

Onafhankelijke Koerdische journalist Botin Kurdistani tweette de bloederige beelden van dode Hervin Khalaf. “‘Koerdische mensenrechtenactivist en de secretaris-generaal van de Future Syria Party, mevrouw Hervin_Khalaf, is verkracht en vervolgens gestenigd door jihadisten die door Turkije zijn gesteund in de buurt van Hasakah tijdens de etnische zuiveringsoperatie van Turkije tegen Koerden in Syrië”, zei ze.

Het Syrische Observatorium voor de Rechten van de Mens zei dat door Turkije gesteunde terroristen in totaal negen burgers hebben gedood in een hinderlaag onderweg, waaronder Hervin Khalaf, secretaris-generaal van de toekomstige Syrië-partij.

Khalaf was teruggekeerd van een bijeenkomst in Hasaka ten tijde van de aanval waarbij ook haar chauffeur en een assistent werden gedood. Partijfunctionarissen waaronder Khalaf hebben contacten gehad met Amerikaanse functionarissen sinds de oprichting in 2018.

Vreselijke video’s kwamen eerder deze week uit Noord-Syrië van Turkije-proxy moslimterroristen die Koerdische SDF-soldaten executeerden die samen met Amerikaanse troepen vochten in de strijd tegen ISIS.

Eerder op maandag zei Frankrijk dat het maatregelen nam om de veiligheid van zijn militair en civiel personeel in het noordoosten van Syrië te waarborgen, terwijl de VS 1000 troepen uit het gebied begint terug te trekken en de Syrische Koerden, verlaten, verraden en geconfronteerd met een mogelijke genocide, vechten om een Turkse invasie af te weren.

“Ze vertrouwden ons en we hebben dat vertrouwen verbroken,” zei een Amerikaanse legerofficier die samen met de Koerden in Noord-Syrië vocht, vorige week: “Het is een smet op het Amerikaanse geweten.”

Premier Benjamin Netanyahu veroordeelde de invasie van Turkije in de Koerdische gebieden in Syrië en zei dat Israël bereid is humanitaire hulp aan het Koerdische volk uit te breiden.

“Israël veroordeelt krachtig de Turkse invasie van de Koerdische gebieden in Syrië en waarschuwt voor de etnische zuivering van de Koerden door Turkije en zijn volmachten. Israël is bereid humanitaire hulp te verlenen aan het dappere Koerdische volk,” zei Netanyahu in een verklaring.

3 gedachtes over “Vrouwelijke Koerdische politicus verkracht en gestenigd door Turkse proxy-jihadisten

  1. Deze situatie speelt de Russen enorm in de kaart. Amerikaanse bevelhebbers in het leger staan perplex. De Amerikanen krijgen hierdoor een slechte naam, want dit is direct het gevolg van het beleid van Trump.

    Like

  2. Turken, Islamisten, Jihadi’s, Syriers, Palestijnen etc. etc.etc. …..gewetenloze killers die ons tonen wat het Midden Oosten is.

    Dit is wat Europa naar haar continent importeert!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.