Het interview dat bewijst dat anti-zionisme louter antisemitisme is

Waarom beweren mensen dat anti-zionisme geen antisemitisme is? Het is zo overduidelijk dat het wel zo is. Ze houden zichzelf alleen maar voor de gek. Laten we hier eerlijk in zijn. Als u de staat Israël uitkiest en een dubbele standaard gebruikt tegen de enige Joodse staat, is dat antisemitisch. Dat staat buiten kijf.

Israël er apart uitkiezen gebeurt voortdurend bij de Verenigde Naties. Het gebeurt op universiteitscampussen. Het gebeurt op de media. En het argument is vaak: ‘Maar ik mag de regering bekritiseren.’ Nou ja, natuurlijk!

Maar beweren dat Israël geen recht heeft op zijn land of dat zij de Palestijnse Arabieren onderdrukken, bekritiseert niet alleen bepaald overheidsbeleid; Het neemt een loopje met de waarheid. Zeggen dat Israël een terroristische staat is en dat Hamas dat niet is, is gewoon absurd. En door alle belachelijke claims heen, zijn er mensen die nog steeds volharden in dwaasheid en zeggen: “Ik ben geen antisemiet. Ik ben gewoon tegen Israël.


In de volgende videoclip legt de ambassadeur van Israël in het Verenigd Koninkrijk, Mark Regev, uit hoe onderzoek en statistieken deze theorie ook als waarheid beschouwen. Hij zei:

Dezelfde mensen die de rechten van mijn volk op zelfbeschikking ontkennen, die van iedereen verdedigen … maar wanneer u nationale zelfbeschikking voor iedereen verdedigt behalve de Joden, waar gaat dat dan over? Onderscheidend tegenover het recht van het Joodse volk op hun eigen vaderland en het anti-zionisme noemen maar beweren dat het geen antisemitisme is, is onzinnig. Het is hypocriet. Mensen moeten eerlijk zijn en een kat een kat durven noemen.

Een gedachte over “Het interview dat bewijst dat anti-zionisme louter antisemitisme is

 1. Anti Zionisme is géén Antisemitisme……… maar Jodenhaat.

  De meeste Anti Zionisten zijn Semieten!

  Wanneer zullen we eens begrijpen dat het veranderen van de mindset van een Jodenhater (bijna) onmogelijk is.

  De persoon die deze Jodenhaat gen heeft geërfd is een gewillige prooi voor anderen met hetzelfde foute gen.

  “Educatie, educatie, educatie”?

  Totaal overgevalueerd en helpt niets tegen deze personen met een genetische afwijking.

  Als we één ding uit de geschiedenis kunnen leren, dan is het dat wel!

  Jodenhaat is door de eeuwen heen een van de sterkste emoties bij dit soort zieke geesten en mensen met een overontwikkeld minderwaardigheids complex.

  Zij geloven nog steeds dat zij hun succes & geluk, hen ontnomen door ‘de Joden’ en niet door hun eigen stompzinnigheid & falen, hiermee kunnen afdwingen.

  Zij bewijzen hiermee perfect de reden van hun falen.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.