Gal Gadot speelt in de film over de Poolse heldin Irena Sendler, die 2500 joodse kinderen van de nazi’s redde

Gal Gadot als ‘Wonder Woman’ in 2017

De Israëlische actrice Gal Gadot zal de hoofdrol spelen als de Poolse heldin Irena Sendler (1910-2008), die 2.500 Joodse kinderen van de nazi’s redde, in een film geproduceerd door de actrice en haar man, aldus een bericht op JTA.

Gadot en haar man Yaron Varsano hebben het productiebedrijf Pilot Wave gevormd. Gadot zal schitteren als Sendler in de historische thriller voor Warner Bros, en zij en Varsano zullen produceren met Marc Platt, berichtte Deadline Hollywood voor het eerst.

Gadot, wiens vervolg op Wonder Woman begin volgend jaar wordt uitgebracht, zei in een bericht op Instagram dat zij en haar man hier “al geruime tijd aan ‘werken’ en ik KAN gewoon niet wachten om alle geweldige dingen tot leven te brengen Verhalen waaraan we met al onze geweldig getalenteerde partners werken.

Als producenten willen we helpen verhalen die ons hebben geïnspireerd tot leven te brengen. Pilot Wave zal inhoud creëren die de perspectieven en ervaringen van unieke mensen promoot en impactvolle verhalen produceren die bedoeld zijn om de verbeelding aan te wakkeren,” schreef ze ook.

Gadot speelt ook een hoofdrol in een Showtime limited-serie over Joodse actrice en uitvinder Hedy Lamarr, waarbij zij en haar man ook als uitvoerende producenten dienen.

Ze speelt ook in ‘Red Notice’, met in de hoofdrol Ryan Reynolds en Duane Johnson, de grootste speelfilm ooit gemaakt door Netflix. De actiethriller, die eind 2020 wordt uitgebracht, is gericht op het nastreven van de meest gezochte kunstdief ter wereld

Een gedachte over “Gal Gadot speelt in de film over de Poolse heldin Irena Sendler, die 2500 joodse kinderen van de nazi’s redde

Reacties zijn gesloten.