Jordanië: Moslims zijn de echte slachtoffers van 9/11; sindsdien zijn 6 miljoen moslims vermoord door het Westen

Plaatje hierboven: Door Iran gesteunde sjiitische Houti-rebellen bevechten soennistische Saoedi-Arabiërs in Jemen. Al-Masirah van Houthis berichtte dat de rebellen Qasef-2K-drones lanceerden naar Khamis Mushait, een stad in het zuid-westen van Saoedi-Arabië [beeldbron: Indian Express]

Het ‘beste’ Fake News komt mijns inziens toch nog altijd van de Arabische pers en in het bijzonder uit het Midden-Oosten. Dat bewees een paar dagen geleden Ismail Al-Sharif, een columnist van het Jordaanse dagblad Al-Dustour en voormalig CEO van de krant.

In zijn editoriaal naar aanleiding van de 18de verjaardag van de aanslagen van 9/11 op de gebouwen van het WTC en het Pentagon, schreef Ismail Al-Sharif dat de moslims de echte slachtoffers zijn van de aanslagen. Sinds 11 september 2001 beweerde hij dat ‘niet minder dan zes miljoen moslims’ zijn gedood bij directe en indirecte misdaden en oorlogen tegen moslims door het Westen.

Hij legde uit dat na de val van de Sovjet-Unie de VS en het Westen een nieuwe vijand nodig hadden om te vechten en de Islam uit te kiezen, omdat zij het als een bedreiging voor de westerse beschaving zagen, en dat sindsdien, en met name sinds 9/11, het Westen vele oorlogen heeft uitgelokt in verschillende Arabische landen – Irak, Syrië, Libië, Jemen en anderen.

Het wakkert de vlammen van deze oorlogen tot op de dag van vandaag aan, voegde hij eraan toe, waardoor moslimbloed kan blijven worden vergoten terwijl ze in groten getale worden afgeslacht. Hij drong er bij moslims op aan zich aan de islam te houden en de verheven waarden ervan bij hun kinderen in te brengen, omdat dit, voegde hij eraan toe, de enige manier is om sterker te worden en de situatie te veranderen.

Hieronder enkele vertaalde fragmenten uit zijn column:

Over een paar dagen zal het de 18de verjaardag zijn van de gebeurtenissen op 11 september [2001], en op televisie zullen de families van de slachtoffers tranen zien vergieten voor hun geliefden en horen we commentaar proberen te bewijzen dat deze operatie niets anders was dan een grote samenzwering. Het is duidelijk dat de president van het machtigste land ter wereld [de VS] een toespraak zal houden waarin hij zal zeggen: ‘Deze gebeurtenissen hebben de VS sterker gemaakt.’


Ondertussen zullen moeders in andere delen van de wereld wenen om kinderen die stierven in een aanval in de lente van hun leven; Mensen worden zonder reden gearresteerd; Vluchtelingen zullen worden uitgezet; En mensen zullen worden gemarteld. De gemene deler van al deze mensen is dat zij moslims zijn – de grootste slachtoffers van de gebeurtenissen van 11 september. We zullen misschien de vraag bespreken of de gebeurtenissen [inderdaad het resultaat zijn van] een samenzwering, of dat Bin Laden ze heeft gepland in een grot in Afghanistan. In dit verband moet worden vermeld dat de bekende Britse journalist Robert Fisk in een van zijn boeken schreef dat hij Bin Laden had ontmoet in een grot in Afghanistan, en dat Bin Laden graag wilde weten wat er in de wereld gebeurde. Omdat de [enige] informatiebron die hij destijds had een tweemaandelijks exemplaar van Newsweek was!


De moslims zijn de grootste slachtoffers van de gebeurtenissen van 11 september. Dit heeft te maken met de periode die aan die noodlottige dag in de geschiedenis van de mensheid voorafging. Misschien is het allemaal begonnen op de dag dat Duitsland de Berlijnse muur vernietigde en de ondergang van de Sovjet-Unie Dit komt omdat het Amerikaanse imperium altijd een vijand nodig heeft om het een motief te geven om te handelen, om het te laten ontwikkelen en om het iemand te laten exploiteren zodat het zowel zijn eigen volk kan beheersen als De rijkdommen en natuurlijke rijkdom van andere volkeren. Bovendien, na de val van de Sovjet-Unie, bevonden [westerse] wapenhandelaren, onderzoekers, politici en lobbyisten zich zonder werk en moest er een nieuwe vijand worden gecreëerd om deze machine te reactiveren. Deze keer was de vijand de islam.


Het is duidelijk dat de islam niet willekeurig, maar opzettelijk is gekozen. De beste geesten ontwikkelden theorieën die stellen dat het liberale kapitalisme het toppunt van menselijke ontwikkeling is en niet kan worden vervangen en dat de islam de grootste vijand van het kapitalisme is, omdat het in staat is andere beschavingen en ideologieën te overmeesteren. Daarom [zeiden ze] is een botsing tussen deze twee beschavingen [westerse en islamitische] onvermijdelijk. Bovendien bedreigt elke islamitische renaissance Europa rechtstreeks. De oorlog tegen de islam is inderdaad begonnen, en de afgelopen twee decennia zijn we getuige geweest van intens en groeiend geweld tegen moslims in verschillende landen over de hele wereld. Het aantal slachtoffers – hetzij als gevolg van directe oorlog, burgerlijke conflicten of militaire interventies of [interventie door] pro-West-regimes – is niet minder dan zes miljoen: 


Bronnen:

♦ naar een artikelJordanian Journalist: Muslims Are The True Victims Of 9/11 – Since Then, Six Million Muslims Have Been Killed In Wars Against Them Launched By The West” van 11 september 2019 op de site van MEMRI.org

♦ naar een artikel van Nafeez Ahmed “The global pandemic of anti-Muslim genocidal violence – Post-9/11 wars may have killed up to 6 million people in a global system that could be on the verge of a tipping point” van 1 augustus 2019 op de site van Insurge Intelligence

4 gedachtes over “Jordanië: Moslims zijn de echte slachtoffers van 9/11; sindsdien zijn 6 miljoen moslims vermoord door het Westen

 1. Grappig getal ! wie zou dat verzonnen hebben ? overigens : de meeste moslims worden om het leven gebracht door andere moslims !

  Like

 2. Het is nog veel erger.

  Sinds 1948, de wedergeboorte van Israel, zijn er in de Arabische/Moslim wereld rond de 14 miljoen Moslims vermoord door andere Moslims. Het aantal gewonden en ontheemden loopt ook in de miljoenen.

  En zij noemen Israel de vijand en Moslims hun broeders….LOL!

  Like

  1. Weer zo iemand die voor eigen parochie preekt. Waarom willen die moslims allemaal zo graag naar het westen? Als je een beetje intelligente moslim vertrouw je die informatie toch niet?
   Die mensen zijn boos en zoeken een verklaring om hun gedrag en hun gevoel verklaarbaar te maken. Het is een uitweg. Mensen zijn daar meesters in. Zo hoef je de waarheid niet onder ogen te zien. Je kunt net zo blind zijn voor de feiten als je zelf wilt.

   Like

Reacties zijn gesloten.