Amerikaanse satelliet TV: ‘Aanslag WTC 9/11 was een inside job en uitgevoerd door de Mossad’

Dr. Kevin Barrett, een tot de islam bekeerde Amerikaanse academische en radiopresentator, die bekend staat om zijn overtuiging dat 9/11 werd uitgevoerd door Israël en vanwege zijn kritiek op de War on Terror, werd geïnterviewd in een aflevering van 30 augustus 2019 in “The Deen Show”, een islamitische TV satellietzender die uitzendt vanuit Chicago (VS) en gehost wordt door een andere Amerikaanse moslim  Eddie Redzovic.

In een interview met Press TV (Iran) van 23 november 2015 zei Barrett dat niet alleen het Zionistische regime de primaire kracht was achter de aanslagen van 9/11; het waren bovendien Israëlische spionnen die voor de Mossad werkten en niét Arabische moslims die de brandende Twin Towers op 11 september 2001 vierden.

Dr. Kevin Barrett schreef er verschillende boeken over waaronder “Truth Jihad: My Epic Struggle Against the 9/11 Big Lie” (2017) waarin hij ondermeer beweert dat de aanslag op het WTC in New York op 9/11 “an inside job” was.

Plaatje hierboven: De antisemitische organisatie Free Palestine plaatste op haar instagram  account ‘free.palestine.1948’ dit plaatje met de toelichting “Bevrijd Palestina – met onze duizenden en miljoenen zijn we allemaal Palestijnen van de rivier tot aan de zee” [beeldbron: CRC]

In The Deen Show bespraken Dr. Barrett en Redzovic hoe het bewijs dat moslims 9/11 uitvoerden ‘duidelijk’ werd verzonnen, en Dr. Barrett zei dat het officiële verhaal van 9/11 een ‘complete grap’ is. Dr. Barrett en Redzovic waren het erover eens dat mensen die “de waarheid tachten te vertellen” over 9/11, zoals de groep genaamd Architects and Engineers for 9/11 Truth, “zich inlaten met een vorm van Jihad.

Eddie Redzovic:

Er is hier nog een professor, ik wil jouw mening krijgen over wat hij te zeggen had. Zijn naam is David Ray Griffin. Hij zei dat vrijwel alle bewijzen dat Amerika op 9/11 door moslims zou zijn aangevallen, wanneer het aan kritisch onderzoek werd onderworpen, compleet verzonnen zijn. Wie is … Dit is een academicus, dit is een emeritus professor, iemand die nu ook naar buiten komt en zijn carrière op het spel zet en alles om dit te zeggen, om moslims te verdedigen.

Dr. Kevin Barrett:

Het is duidelijk dat moslims 9/11 niet hebben gedaan. Uiteraard is dit allemaal verzonnen. Het officiële verhaal van 9/11 is een complete grap. Er zijn duizenden mensen zoals deze … Als je omtrent 9/11 naar Architects and Engineers gaat, zie je meer dan 2000 architecten en ingenieurs die hun leven hebben gewaagd. Hum, nou ja, ik weet niet of ze hun levens riskeerden, maar ze riskeren zeker hun reputatie om de waarheid te vertellen en ze doen het vanuit hun hart. Ze voeren ook de ware jihad uit, jazeker. De meesten van hen zijn geen moslims, een paar wel.

“Denying Muslim Involvement in 9/11 Is Form of Jihad”

‘The Deen Show’ wordt uitgezonden door verschillende Engelstalige tv-satelliet- en kabelzenders in de VS, het Verenigd Koninkrijk en elders. Zie MEMRI TV Clip nr. 5699 voor meer informatie over ‘De Deen Show’.


Bronnen:

♦ naar een artikel en een video “Chicago-Based TV Host Eddie Redzovic, Muslim-American Academic Dr. Kevin Barrett: Denying Muslim Involvement in 9/11 Is a Form of Jihad” van 30 augustus 2019 op de site van Memri.org

♦ naar een artikel van Jeff Dunetz “Have You Forgotten 9/11/01 The Day That Changed The World?” van 12 september 2019 op de site van The Jewish Press

7 gedachtes over “Amerikaanse satelliet TV: ‘Aanslag WTC 9/11 was een inside job en uitgevoerd door de Mossad’

 1. Tja, de moslims zijn onschuldig immers de Joden hebben het gedaan.

  Nochtans van de 19 terroristen die 9/11 hebben uitgevoerd waren er 15 uit Saoedi-Arabië, twee uit de Verenigde Arabische Emiraten, eentje uit Libanon en de laatste, de leider van het zootje ongeregeld Muhammad Atta, was een Egyptenaar.

  Waarschijnlijk waren het geen brave christen zieltjes maar louter bloeddorstige Jihadi’s. 😦

  Like

  1. Het waren bovendien”goed geïntegreerde” islamieten elementen.
   De mainstream media (en allen die pro islamieten invaders zijn) neuzelen altijd dat de “geïntegreerde” islamiet een “aanwinst is”.
   Holle retoriek die verhuld dat de islam geen onderscheid maakt tussen niet of wel “geïntegreerd”.
   Trouwens de laatste categorie is gevaarlijker als de anderen want zijn de wolf in het schaapvel.
   Zal in een paar lijnen persoonlijke ervaringen schetsen.
   Magazijntje in Frankrijk waar ik wekelijks kwam, (stockering voor multinational), overname door islamiet met stropdas, het –>eerste<– wat hij zei tegen JC de man die alles deed (bureau en laden/lossen) die kalender moet weg (de klassieke "garagekalender" met fraaie half ontklede dames op) en hij gooide hem zelf in de vuilbak.
   Volgende dag hing JC er een andere op (zelfde stijl), islamiet nam schaar knipte die in stukken en zei 'niet meer of jij gaat er uit'.
   Een interim chauffeur (een Koerd), dochter mocht alleen met islamiet(en) binnenkomen bij hem, anderen zou hij buiten gooien, dat was éne die hier geboren was en "goed geïntegreerd".
   Goed geïntegreerd of niet islamiet blijft islamiet.

   Like

   1. Dat is echt iets wat vrij vaak voorkomt, maar uit eigen ervaring weet ik dat hoog geplaatste ambtenaren uit die landen zo een paar mooie westerse vrouwen in bed hebben met de duurste whiskey en champagne.
    Heel veel Turken drinken en er is een bijzonder wild uitgaansleven. Dat schijnt ook zo in veel Arabische landen te zijn. Er wordt enorm veel sterke drank geïmporteerd.
    Zo preuts zijn ze vaak niet. Overigens doet men hier in West-Europa er ook moeilijk over. In mijn bedrijf met veel christelijk-gereformeerden kon je ook geen kalender ophangen met een plaatje van een beetje ontbloot meisje (sic).
    Maar kijk gewoon eens in Amsterdam en Rotterdam dan zie je dat in bepaalde wijken de kroegen vol zitten. Aan de ene kant koffie, aan de andere kant drank. Vraag maar eens door.

    Like

 2. Een laatste docu op discovery channel liet een aantal vooraanstaande architecten aan het woord die zelf op alle gebouwen een computermodel hadden ontwikkeld uitgaande van verschillende scenarios, raketten, vliegtuigen en demolution door explosieven. Juist die laatste bleek alleen waarheidsgetrouw aan de praktijk te voldoen en overeen te komen met alle video´s over grote gebouwen die moesten worden opgeruimd dmv explosieven. Telkens bleek de grote overeenkomst tussen video,s, computersimulatie en de Twin Tower en gebouw 7, dat het alleen mogelijk was door vooraf aangebrachte explosieven. Ook de getuigenissen van brandweerlieden ter plekke en bewakingsmensen die konden ontvluchten, spraken over explosie geluiden. Dus voor mij, zelf in mijn archief gedoken, na deze uitzending, nog eens de video,s bekeken die door burgers gemaakt waren en niet door tv stations, dezelfde conclusie, het was een inside job. Jaren goed voorbereid door Bush en trawanten om een reden te hebben een oorlog te starten.

  Like

Reacties zijn gesloten.