Er leven nergens anders in het heelal Joden behalve op de Aarde

Plaatje hierboven: Hoe zou de aarde gezien worden door sterrenkundige aliens met enorme telescopen vanuit de ruimte vanop lichtjaren afstand? Wel ja, voor buitenaarde aliens lijkt de aarde een exoplaneet en dit is wat ze zouden zien: een mooie ronde discobal [beeldbron: The Astrophysical Journal]

“Het universum is oneindig, kent geen begin of einde, heeft altijd bestaan en zal ook altijd blijven bestaan,” zeggen thans de meest vooraanstaande wetenschappers. En ook: “Er bestaat niet zoiets als verleden of toekomst. Tijd is een illusie.” Vraag dat bv. maar aan Albert Einstein, niet toevallig een Joodse wetenschapper.

Antisemieten stellen dat de Joden de wereld controleren. Maar controleren zij ook het universum? Hoe zit het met de buitenaardse Joden? Waar zijn ze?

Op een nacht, ongeveer 60 jaar geleden, keek natuurkundige Enrico Fermi naar de lucht en vroeg: “Waar is iedereen?” Hij had het over buitenaardse Joden. Tegenwoordig weten wetenschappers dat er miljoenen, misschien miljarden planeten in het universum zijn waar mogelijk buitenaardse Joden zouden kunnen leven. Alleen, we hebben ze nog niet ontdekt.

Dus, in de lange geschiedenis van alles, waarom hebben geen van deze buitenaardse Joden het ooit ver genoeg in de ruimte gehaald om handen (of klauwen … of tentakels) met mensen op aarde te schudden? Het kan zijn dat het universum gewoon te groot is om te doorkruisen.

Het kan ook zijn dat de buitenaardse Joden in verweggistan ons opzettelijk negeren. Het kan zelfs zijn dat elke groeiende beschaving onherroepelijk gedoemd is zichzelf te vernietigen (iets om naar uit te kijken, mede-aardbewoners). Of het kan iets heel vreemds zijn. Zoals wat, vraagt u?

Hier zijn negen vreemde antwoorden die wetenschappers hebben voorgesteld omtrent de paradox van Fermi:

  • De buitenaardse Joden verstoppen zich in ondergrondse oceanen.
  • De buitenaardse Joden worden gevangen gehouden in ‘super-aardes’.
  • We kijken op de verkeerde plaatsen (omdat alle buitenaardse Joden robotten zijn).
  • We hebben al buitenaardse Joden gevonden (maar worden teveel afgeleid om het ons te realiseren).
  • Mensen zullen alle buitenaardse Joden doden (of hebben dat reeds gedaan).
  • De buitenaardse Joden veroorzaakten klimaatverandering (en stierven).
  • De buitenaardse Joden konden niet snel genoeg evolueren (en stierven).
  • Donkere energie splitst ons uit elkaar.
  • Alternatief einde: Wij ZIJN de aliens. Wij ZIJN allen buitenaardse Joden.

Maar als die buitenaardse Joden ooit met ons contact zoeken, of we vinden ze en nodigen hen uit op de aarde, zouden we die buitenaardse Joden dan verwelkomen? Nee, natuurlijk niet. En waarom niet, vraagt u dan? Omdàt het Joden zijn en omdat WIJ slechte mensen zijn.

Zo ziet u maar. “In het heelal is het alle dagen bal,” zong Eddy Wally (1932-2016) vroeger.

Wally in space met Wendy van Wanten (1991)


Bronnen:

♦ naar een artikel van Matt Williams “Earth is an exoplanet to aliens: This is what they’d see” van 22 augustus 2019 op de site van Phys.org

♦ naar een artikelZo ziet de Aarde eruit voor aliens” van 31 augustus 2019 op de site van Het Laatste Nieuws (HLN)

♦ naar een artikel van Brandon Specktor “9 Strange, Scientific Excuses for Why Humans Haven’t Found Aliens Yet” van 31 juli 2018 op de site van Live Science