Als er geen Joden meer zouden zijn zouden de HATERS ze wel zélf opnieuw bedenken

Over het hele jaar genomen zijn het aantal antisemitische incidenten in de meeste landen gedaald. Aan de andere kant heeft Duitsland een significante toename van het aantal incidenten gezien, ook in de VS was een significante stijging zichtbaar (alleen op basis van gedeeltelijke gegevens) en een specifieke toename van het aantal gewelddadige incidenten was duidelijk in België gedurende de maand Van september.

Ondanks de achteruitgang lopen Groot-Brittannië, Frankrijk en Oekraïne nog steeds voorop met het grootste aantal incidenten. De gewelddadige antisemitische activiteit in West-Europese landen en in Zuid-Afrika werd meestal begaan door lokale moslims.

De daders van antisemitische activiteit in lidstaten van het Gemenebest van Onafhankelijke Staten (voormalige Sovjetunie) en voormalig Oost-Europa, inclusief voormalig Oost-Duitsland, waren meestal rechtsextremisten die vanuit nationalistische motieven handelden.

Wij zijn van mening dat de voortdurende inspanningen van de lokale autoriteiten om antisemitisme, antisemitische aansporing en de activiteiten van islamitische extremisten en terroristen over de hele wereld te bestrijden, onder andere hebben bijgedragen en vanwege het gebrek aan trigger (zoals de verslechterende situatie van onze kant) Van de wereld), tot de daling van het aantal antisemitische incidenten.

Iran, de Hezbollah, Hamas en sommige islamitische Arabische landen zijn de antisemitische propaganda blijven leiden in de belangrijkste mediakanalen, het internet en door middel van toespraken, als onderdeel van de propaganda tegen Israël en dus bleven ze invloed uitoefenen De hoofden van miljoenen moslims over de hele wereld met hatelijke informatie en legitimeren de steun bij terroristische aanvallen op Israëlische en Joodse doelen.

De terroristische dreiging tegen Joodse gemeenschappen blijft bestaan, gemaakt door wereldwijde Jihad-groepen en door Hezbollah – met de bedoeling om het doden van Mughniyah te wreken en ondersteund door lokale moslimgroepen.

De terreuraanslag in Mumbai heeft het schadelijke potentieel aangetoond dat de radicale en lokale moslimgroepen hebben op Joodse en / of Israëlische instellingen zoals Chabad House en op locaties die grote concentraties Israëliërs aantrekken en niet noodzakelijkerwijs verbonden zijn met instellingen van de lokale Joodse gemeenschap.

Plaatje hierboven: Boekomslag van het boek van Lieven Saerens: Haat is een deugd – Het credo van de Jodennjagers [beeldbron: Doorbraak.be] 

Eeuwigdurende Jodenhaat
He maar… wacht eens even! Over welk jaar hebben we het hier? Dit jaar van 2019 of vorige jaar? Nee hoor! Juist: stats van 2008! Meer dan tien jaar geleden. Nog vóór de drie verdedigingsoffensieven van Israël tegen Hamas: Op. Cast Lead (dec 2008), Op Pillars of Defense (nov. 2012) en Op Protective Edge (2014).

Bijna drie jaar vóór het begin van de Arabische Lente (maart 2011) en de Syrische burgeroorlog, en zeven jaar vóór het begin van de islamitische vluchtelingengolf naar Europa (zomer 2015).

Wie de toename van het antisemitisme relateert aan de operaties van Israël tegen Hamas in Gaza, of het Israëlisch-Arabische conflict in het algemeen, die dwaast. Antisemitisme is er altijd geweest, in golven, wisselende tijden, landen en regio’s, en zal ook nooit weggaan.

Als er om een of andere reden plots geen Joden meer zouden zijn, of ze zouden verdampt zijn in de stratosfeer, zou de mensheid opnieuw Joden uitvinden om haar inherente haat jegens ‘de ander’, jegens ‘anders zijn’ te kunnen ventileren.


Bronnen:

♦ naar een artikelCFCA – 2008 Antisemitism report – Present situation and tendencies” van 27 januari 2009 op de site van The Coordination Forum for Countering Antisemitism (CFCA)

Een gedachte over “Als er geen Joden meer zouden zijn zouden de HATERS ze wel zélf opnieuw bedenken

 1. Losers always want what you have.
  Be a winner and you will prosper.
  Be a loser and you will die.

  (Mislukkelingen willen altijd hebben wat jij hebt.
  Wees een winnaar en je zult floreren.
  Wees een verliezer en je zult sterven).

  Deze quote is van Donald Trump en hij heeft het alwéér juist gezien.

  Jaloezie is het voedsel van mislukkelingen & losers.
  Haat is de zuurstof van kwaaie mislukkelingen & losers.

  Zij die altijd ‘de ander de schuld geven voor hun mislukking.
  In hun geniale geest is dat de ‘manipulerende’ Jood.
  De Jood die staat voor het succes dat hem niet gegeven is.

  De meeste van hen kennen echter geen Joden en zien daarom ‘de Jood’ ook niet als persoon of mens maar als object van haat.

  Zonder Joden is er voor hen geen leven mogelijk.
  Er bestaat ook een ‘volk’ met dezelfde instelling.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.