Het wordt tijd dat we de dingen bij hun naam noemen: Hamas bestaat niet, het is allemaal ISIS

Plaatje hierboven: Promotiefilm van 25 augustus 2019 van de Al Qassam Brigades (Hamas) met tweelingbroeders die beiden commandanten zijn binnen de Qassambrigades en al van kindsbeen af samen de Jihad voeren tegen de Joodse staat  [beeldbron: screenshot Hamas]

We moeten ophouden met ‘Hamas’ te zeggen, omdat, wanneer we het zo stellen, mensen zouden kunnen denken dat het conflict gaat tussen Israël en een kleine groep opstandelingen, wat het tot het probleem van Israël maakt … en dat Israël enkel betrokken is in een ‘lokaal geschil’.

Hamas is in feite ISIS, altijd geweest, dus bestrijdt Israël een wereldprobleem. Dat kunnen mensen wél begrijpen. Vraag hier gewoon wat mensen in de straat naar de nieuwste aanval of aanslag en vertel hen dat die van Hamas kwam en ze zullen hun schouders ophalen. Ze kennen Hamas niet en het kan ze niks schelen. Het is voor hen ook zo ver weg.

Vertel ze de waarheid, dat het van ISIS kwam, of meer ter zake, dat het van de Radicale Islam of Islamitische Terroristen kwam en nu geven ze er wel om. Nu is het dichter bij huis. Onze plicht als ‘literaire krijgers voor Israël’ is om de wereld te laten begrijpen dat het conflict vanaf dag één tussen de radicale islam versus de Joodse staat versus de mensheid is geweest.

Dus er is geen Hezbollah, geen PA (Palestijnse Autoriteit), geen Fatah, geen Boko Haram, geen Al Qaeda, geen Taliban, geen Hamas; Ze zijn allemaal hetzelfde. Via Arafat kwamen al die andere moordenaars, te beginnen met de PLO.

Persoonlijk kan ik af en toe eens uitglijden, maar ik beloof te stoppen met het eren van die schurken door ze titels te geven. Het is de radicale islam, punt uit. Bibi [Netanyahu] moet de hint nemen. Dat is punt 1.

Evenzo volgens hier nog vier gebruiksfouten waarmee we moeten stoppen:

2. Stop met Mahmoud Abbas ‘president’ te noemen. Niemand noemde Al Capone ‘president’ Capone. Een misdadiger is een misdadiger. Zodra je hem ‘president’ noemt, geef je hem legitimiteit, hem en de rest van zijn idioten.

3. Stop met barmhartiger te willen zijn dan G’D, wat betekent dat je moet stoppen met het behandelen van deze terroristische nitwits, hun vrouwen, hun dochters in Israëlische ziekenhuizen. Ja, ik weet het, we zijn Joods en dat is wat we doen – we doen aan compassie. We zouden ‘beter dan zij’ moeten zijn. Het werkt niet. Laten we eens een keer slechter zijn dan zij en kijken hoe dat werkt.

4. Stop met het stemmen voor de Democraten. Amerikaanse Joden, kun jullie niet lezen wat op de muur geschreven staat? Obama is geen Roosevelt en zelfs Roosevelt was geen Roosevelt. Hillary is geen Truman en zelfs Truman was niet altijd Truman (voor de Joden).

5. Stop met het vertrouwen op mensen die zichzelf Zionisten noemen maar de schuld allemaal afschuiven naar ‘de nederzettingen’. Of aan het ‘beleid’ van Israël. Pas op voor hen die ‘vrede’ zoeken, maar alleen door ‘een tweestatenoplossing’ maar dat het allemaal neerkomt op Israël, concessie na concessie. Met andere woorden, ze willen dat een 23ste Arabische staat de enige Joodse staat vervangt.

Dit zijn natuurlijk niet onze vrienden. Laat je niet misleiden. Luister en herken hen aan hun woorden. Laat ze de voorwaarden niet bepalen. Om de oorlog te winnen moeten we de taal terugwinnen.


Bronnen:

♦ naar een artikel van Jack Engelhard “There is no Hamas – We have to win back the language” van 1 november 2015 op de site van Arutz Sheva

5 gedachtes over “Het wordt tijd dat we de dingen bij hun naam noemen: Hamas bestaat niet, het is allemaal ISIS

 1. Hamas, Hezbollah, ISIS en al die andere criminele bendes halen hun inspiratie allemaal uit datzelfde haatboek, geschreven door een pedofiel.

  Like

 2. De artikelen van Jack Engelhart zijn altijd geweldig om te lezen.

  De man neemt nooit een blad voor de mond en analyseert conflicten & problemen als een laser.

  De onzin word eruit gebrand en vernietigd.

  Wat overblijft is de waarheid…..dat rare fenomeen waar zoveel mensen een probleem mee hebben.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.